ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Još jedna goleada u režiji španskih klubova?

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 27. kola španske Segunde RFEF (Grupa 3) između ekipa Espanyol B i Lleida Esportiu.

Espanyol B je u ovom trenutku prvoplasirani tim na tabeli pošto je od početka sezone osvojio ukupno 47 bodova, ostvarivši 14 pobeda, 5 remija i 7 poraza.

Lleida ima skor od 10 pobeda, 6 remija kao i 9 poraza zbog čega uoči današnjeg duela ima 36 poena i zauzima 8. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Espanyol B – Lleida (www.flashscore.com)

Međusobni susreti ovih dveju ekipa su u poslednjih nekoliko godina zaista obilovali golovima, pa ne čudi podatak da je na 6 odigranih utakmica u periodu od januara 2019. do novembra 2021. godine prosek iznosio čak 3,7 pogotka (ukupno 22). Za nastavak efikasne serije rezultata i tip “3+“ nudi se kvota 2,00, dok kombinaciju “GG3+“ možete odigrati po kvoti 2,40. Koliko puta će se mreže zatresti na ovom meču?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje