četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 26. Septembar

Članak otvarati do 12:30


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

Gigante – Lavagno 20,5+ 1,78 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-3 6-4 igramo drugi krug 

Juče jako dobar dan ako ste pratili nosioce na svim turnirima. Nismo mogli da ispratimo sve. a bilo je dosta prolaznih tipova. Danas za početak dana idemo u Bragu gde se igra čelendžer.
Snage će odmeriti Mateo Gigante i Edoardo Lavanjo. Kladionice smatraju da je Gigante bliži pobedi, te njegovu pobedu plaćaju kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Apsolutno se ne slažemo sa ovom konstatacijom, jer je Gigante u nešto lošijoj formi. Ima tri vezana poraza, tri poraza u prvim rundama turnira i on ovu kvotu svojim partijama ne pokriva. Ukoliko pratite naše najave možete videti da favoriti često padaju i to oni mnogo veći nego što je Gigante danas. Prosto, kladionice mnogo greše sa kvotama, što znači da ni oni ne mogu sve da isprate.

Mi idemo u smeru overa, jer je Gigaante jako dobar za overe na šljaci. Konkretno, ove sezone je odigrao 28 mečeva na šljaci i čak 19 je otišlo preko današnje margine, što je 68%.

Gigante je postavljena za nosioca ovde. Ove sezone je retko kad bio postavljen za nosioca, ali kada je bio onda je radio posao. Konkretno, to se deslo na četiri turnira ove godine i sva četiri puta je ispoštovao martinagle.

Ne vidimo laganu pobedu Gigantea zbog loše forme, te vidimo ovde neku dramu.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje