petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 28. April

Članak otvarati do 16:00


16:00 Luciano Darderi – Rodrigez Taverna 20,5+ 1,65

Danas su na programu mečevi četvrtfinala na čelendžeru u Buenos Airesu. Prvi meč koji ćemo ispratiti odigraće Italijan Lućano Darderi i Argentinac Rodriges Taverna. Kladionice su blagu prednost dale Darderiju sa kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Slično kao juče sa Navoneom i ovde se očekuje velika borba. Darderi jeste ostvario dve ubedljive pobede, ali protiv igrača koji nisu ni čelendžer nivoa.

Taverna sa druge strane jako dobar tenis igra u Aprilu. Igrao je finale čelendžera u Barleti, nakon toga brzo ispadanje u Splitu koji se igrao dva dana nakon tog finala. Posle druga runda čelendžera u Italiji gde ga tesno dobija Svrčina koji je posle išao do kraja.

Igrački gledano, Taverna je kompletniji za šljaku. Darderi se dosta oslanja na servis i dosta je slabiji na riternu. Očekujemo veliku borbu.

Rezultat: Pobeda Darderija 6:3 6:2


17:30 Andrea Kolarini – Gonzalo Viljanueva 19,5+ 1,80

Još jedan meč sa čelendžera u Buenos Airesu. Snage će odmeriti domaći teniseri Andrea Kolarini i Gonzalo Viljanueva. Kladionice vide Kolarnija kao favorita sa kvotom 1,25 dok je margina za gemove postavljena na 19,5.

Za ovaj nivo tenisa jako jako niska margina. Nedavno smo Kolariniju ukazali poverenje u Florianapolisu na kvotu 1,40. On je taj meč izgubio a da je imao 5:3 u trećem setu i 30-0 na njegov servis. Ludost je igrati ove kvote na ovom nivou tenisa.

Iako je dobio prethodni meč sa 2:0 daleko od toga da nije bio ranjiv. Pružio je osam brejk lopti, a sedam ih je spasio. I te kako se nudio, no džaba kad to protivnik nije iskoristio.
Viljanueva veliki ratnik. Bio je autsajder protiv Hardta sa kvotom 1,35 i dobija sa 2:1. Igra do poslednjeg atoma snage i to se mora poštovati.

Kolarini jeste favorit, ali 1,20 to je previše. Mana tipa jeste potencijalni umor kod Viljanueve, ali ponavljamo Kolariniju se ne može verovati.

Rezultat: Pobeda Kolarinija 6:2 6:1


Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje