sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u Nemačkoj nam donosi kvotu 5,80

Sa početkom od 19 sati i 30 minuta na programu je meč 32. kola nemačke Regionallige West u kojem će se sastati ekipe Preussen Munster i Fortuna Koln.

Preussen Munster se na tri kola do kraja sezone nalazi na prvom mestu i tako će sigurno ostati pošto u ovom trenutku imaju 76 bodova ili 14 bodova više od drugoplasiranog tima. Do sada su ostvarili čak 24 pobede, 4 remija, kao i 3 poraza.

Sa druge strane, Fortuna Koln je u dosadašnjem toku sezone zabeležila 14 pobeda, 9 remija i 8 poraza zbog čega na ovu utakmicu stiže sa 51 osvojenim bodom i kao 5. tim na tabeli. I za njih je ova sezona završena, ali bi u najboljem slučaju mogli da zauzmu 3. mesto.

Međusobne utakmice: Preussen Munster – Fortuna Koln (www.betexplorer.com)

Ako bacimo pogled na njihove međusobne okršaje moći ćemo da uočimo jedan vrlo interesantan niz rezultata koji podseća na saradnju “3 za 3“. Naime, Preussen Munster i Fortuna Koln su naizmenično pobeđivali u sezonama 2018-19, 2020-21 i 2021-22, da bi smo na prvom meču u ovoj sezoni videli pobedu gosta. Ukoliko ovi rezultati nisu slučajno i “3 za 3“ zaista postoji danas bi do pobede trebalo da dođe Fortuna Koln, kojoj su bodovi bar od nekog značaja u ovom trenutku, a tip “2“ se plaća fantastičnom kvotom 5,80.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje