petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 28. jul

Članak otvarati do 17:00


Juče smo imali baksuznu opkladu. Aslan Karacev je prodao gem koji nije smeo, a Dušan Lajović je posle ko zna koliko vreme vezao dve pobede i odigrao onako kako ustvari može.
No, to ne može da pokrije sve njegove brljotine tokom karijere i generalno gledano naše mišljenje o njemu. I dalje je to u dubini duše luzer, koji ne zna da igra kao favorit i s toga ćemo ga i danas testirati.

Danas je njegov protivnik „domaći“ Filip Mišolić. Lajović je favorit sa kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.
Kao što smo već rekli ne verujemo Lajoviću i nikada mu nećemo ni verovati. Mali milion puta je prodao u ovakvim mečevima kada je bio izraziti favorit. Ovaj mali Mišolić u poslednje vreme igra sasvim solidan tenis. Ovde je uspeo da zabeleži dve uverljive pobede, u Gštadu tesno gubi u kvalifikacijama od Hanfmana, a pre toga je u pružio veoma jak otpor Dominiku Timu.

Čini se da je Austrija stala iza njega. Jirgen Melcer je na tribinama i čini se radi sa njim. Verujemo da će dodatno biti napaljen, jer će navijači biti na njegovoj strani.
Da, Lajović jeste favorit, ali opet ovde možete očekivati sve, a mi konkretno očekujemo dramu.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Mišolića 2:6 7:6 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje