četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na susretima ovih ekipa golovi ne izostaju!

Ovog petka, sa početkom od tačno 17 sati, na programu je utakmica prvog kola češke Division 2 između ekipa Dukla Prague i SK Lišen.

Dukla je prethodnu sezonu završila na 9. poziciji, što je praktično sam centar tabele, dok je na svom kontu imala 39 bodova i skor od 10 pobeda, 8 remija i 11 poraza.

Lišen je na 30 odigranih mečeva ostvario 14 pobeda, 8 remija i 8 poraza, pa je sa ukupno 50 bodova zauzeo 4. mesto na tabeli. Imali su samo jedan bod manje od pozicije koja je vodila u baraž.

Međusobne utakmice: Dukla Prague – Lisen (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih utakmica, Dukla i Lišen su se u prošlosti sastali 6 puta i pritom su postigli ukupno 27 golova ili u proseku čak 4,5 gola po meču. Zahvaljujući tome, tip “3+“ (1,80) je bio dobitan na svih 6 utakmica, “GG“ (1,65) je prošao 4 od 6 puta, dok smo na isto toliko mečeva videli i tip “4+’ (2,95). Koliko pogodaka ćemo videti danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje