petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 28. Jun

Članak otvarati do 16:00


Možda smo danas malo pretarali, ali zaista je ponuda dobra, te se nadamo da će dan proći kao jučerašnji.

Meč koji ćemo pratiti sa posebnom pažnjom odigraće Feliks Ože Alijasim i Maksim Kresi. Favorit u ovom duelu je Feliks sa kvoom 1,30, dok je margina za gemove postavljena na 39,5.

Za neke je ova margina previsoka, ali ne i za nas. Činjenica je da ova margina traži četiri seta, ali bolje je probati i to nego na primer 4+ setove koji se plaćaju sa 1,61.

Nije Feliks svojim igrama zaslužio ovu mizernu kvotu da se odma razumemo. Pratili smo njegove pripremne mečeve i najblaže rečeno nije oduševio. Jako loše igra na riternu i to je ključ ovog tipa. Kresi je jako nezgodan igrač. Servis volej igrač koji ume da skrati poene i maksimalno ubije ritam, a ritam je ono što Feliks traži.

Za obojicu se može reći da imaju razorne servise i jako dobre voleje, ali ritern je slaba tačka i kod jednog i kod drugog.

Druga stvar koju nikako ne treba zanemariti je pritisak. Feliks je igrač od kojeg mnogi analitičari očekuju najbolje rezultate na onim najvećim turnirima, ali njih nema. Čak ni Toni Nadal nije uspeo da mu unese taj pobednički mentalitet. Kanađanin je čini se prerano uleteo u to grtlo velikih očekivanja i po pravilu puca.

Kresi sa druge strane voli veliku scenu. Mala bojazan oko tipa je njegov umor, jer je igrao baš dosta tenisa. No, kad malo bolje razmislimo njegov stil tenisa ne zahteva mnogo od fizičke spreme, a ovo je i Vimbldon.

Feliks jeste bolji igrač, ali ovo je trava i sve to pada u vodu. Ova kvota nije vredna rizika i sve ovo miriše na jednu veliku dramu od pet setova.

Predlog za klađenje: Više od 39,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Reultat: Pobeda Kresija 6:7 6:4 7:6 7:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje