četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Vimbldon: Pametnom igrom do profita

Došao je na red i Vimbldon. Prva dva dana grend slema sa sobom donosi mnoštvo parova i zaista je teško ispratiti sve mečeve. Naš moto je bez srljanja i lagano pa ćemo se tako i ponašati.

U ovom članku predstavićemo najbolje taktike za ovaj turnir i postaviti mečeve koji su nama najzanimljiviji za praćenje.

Taktika broj 1: Prvi set više od 8,5 gemova kod žena

Ovaj deo sezone je jedan od retkih kada treba pratiti žene. One su sklone oscilacijama i samo nam dižu nervozu. No na travi te oscilacije imaju mnogo manju amplitudu.

Velika većina teniserki ne zna da igra na travi. Kretanje je mnogo teže i sve se svodi na to ko će jače udariti. Koja jače udari ta osvaja poen. Naravno, servis ima mnogo veću ulogu. Čak i kod žena.

Ova igra je sjajna za dubl tikete. Kvote su u proseku oko 1,40 i dve takve daju u proizvodu kvotu 2. Samo treba odvojiti malo vremena i popratiti.

Mečevi koji su nama zanimljivi za ovu vrstu igre su:

Krejčikova – Zanevska
Soribes – Mekhjel
Boutler – Burel
Đorđi – Freš

Taktika broj 2: Prvi set više od 9,5 gemova muškarci

Slična priča kao kod žena samo što je na snazi servis. Kada biramo mečeve vezano za ovu vrstu igre gledamo da mečevi budu izjednačeni. U takvim okolnostima oba tenisera vide šansu u protivniku da prođu u narednu fazu turnira i imamo veliku borbu.

Mečevi koji su nama zanimljivi za ovu vrstu igre su:

Kveri – Beraniks
Šok – Zapata Miralješ

Taktika broj 3: 4+ setovi kod muškaraca

Generalno, na grend slemovima ovo je možda i najpopularnija igra kod kladioničara. Ipak, za Vimbldon možda i ne tako dobra i zato je na mestu broj 3. Prosto, na travi servis radi više od pola posla i mnogo je lakše držati servis.

Bez obzira na sve, jako je teško držati koncetraciju na visokom nivou dva sata i više. Zbog toga dođe do pada igre i svaki mini pad se na travi kažnjava surovo.

Mečevi koji su nama zanimljivi za ovu vrstu igre su:

Gaske – Sousa
Brodi – Klejn
Sonego – Kudla

Napomena: Ovo su samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost. Cilj ovog članka je da se olakša odabir taktike i parova i što lakše dođe do profita.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje