petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 29. Avgust

Članak otvarati do 19:00.


Došao je na red i US Open. Prvo kolo sa sobom donosi uvek mnoštvo parova i veoma je teško odabrati ono pravo. Nadamo se da sa ovim predlogom nismo pogrešili.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Aleks Molčan i Tiago Monteiro. Favorit u ovom duelu je Molčan sa kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena na 37,5.

Pravilno postavljene kvote od strane kladionica. Molčan jeste favorit i mi ćemo mu ukazati poverenje. Molčan od kada je počeo da radi sa Marijanom Vajdom pravi veliki napredak. U ovom trenutku je standardan na ATP turnirima. Na pripremnim mastersima pred US Open nije imao sreće pre svega sa žrebom. U Montrelu mu je većž drugo kolo donelo Kaspera Ruda, a u Sinsinatiju je u prvoj rundi igrao protiv Švarcmana kojem je otkinuo set. Pre toga na Vimbldonu je igrao treće kolo gde ga dobija Novak, još ranije je igrao i dva finala koja je izgubio, ali generalno gledano veliki veliki napredak.

Što se Monteira tiče i dalje je tu, ali ništa specijalno ne pravi. Šljaka je njegova primarna podloga no mora mu se odati priznanje da je na grend slemovima gotovo uvek prisutan. Ipak, rezultati na tim turnirima su krajnje skromni. Konkretno, ovde na US Openu ima četiri nastupa u glavnom žrebu i nijednom nije prošao u drugu rundu.

U ovom trenutku Molčan jeste favorit i to sve vidi po kvotama. Ovde je prošle godine igrao treće kolo i te bodove treba odbraniti.

Predlog za klađenje: Pobeda Molčana sa tri i više gemova razlike 1,80 – 1:3

Napomena: Dosta sigurnija opcija je čista pobeda Molčana koja se plaća sa 1,55, ali zaista nismo znali sa čim bi mogli vezati. To prepuštamo vama ako vam je ova kombinacija HG1-2,5 preriskantna.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje