utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 1: Predlog za klađenje

Danas startuje US Open. Kao što možete videti ponuda je veoma bogata i jako je teško probrati dobitne parove. Ima mnogo favorita koji možda nisu tako veliki kao što kladionice prikazuju. Ima mnogo favorita koji uopšte ne bi trebli da budu favorit, ali šta je tu je. Nadamo se samo da ćemo odabrati ono pravo barem u ovim prvin rundama kada se najviše i igra.

Meč koji nam je zapao za oko odigraće dvojica Francuza. Benjamin Bonci će ukrsiti rekete sa Ugom Umberom. Favorita ovde gotovo da nema, a kladionice blago naginju ka Bonciju.

Jeste težak meč za prognozu, a mi ovde konkretno očekujemo dramu. Po svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone, Bonci bi morao biti i veći favorit, ali i kaldionice su oprezne. Bonci je do skoro dominirao na čelendžer turnirima, no nikako nije uspeo da napravi iskorak na ATP turu. Ove sezone je probio i tu psihološku barijeru i sada je može se reći standardan.

Sa druge strane je Umber, igrač koji ima najgoru sezonu od svih igrača u prvih 100. Možda samo naš Lajović ima goru godinu. Neverovatno je koliko ovaj ima talenta u svojoj igri, ali džaba sve kada je samopouzdanje na nuli. Očekivalo se da će barem na travi napraviti nešto, ali ni tamo se ništa specijalno nije dogodilo.

No, ima jedna zanimljiva stavka vezana za Umbera. On je u dosadašnjem delu karijer odigrao 23 meča u glavnom žrebu na grend slemovima i verovali, ili ne čak 20 mečeva je otišlo u 4+ setova. Šta nam to govori? Govori nam da Umber ne može da drži kontinuitet dobrog tenisa 2+ sata koliko traje prosečno meč na grend slemu. Jako je pogodan za igru over i mu tu tražimo šansu.

Verujemo u veliku borbu, jer i jedan i drugi vide veliku šansu da se plasiraju u drugu rundu. Bonci takođe ume da odigra dramatične mečeve (pamtimo još one drame protiv Iznera :)).
Sve u svemu ako ovo ode u 4+ setova onda je realno da ode i u over.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje