ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 3. Mart

Članak otvarati do 21:00.


Osmina finala turnira u meksičkom Montereju donosi duel između Čehinje Marije Bouskove i Hrvatice Petre Martić. Prema kladionicama favorit u ovom duelu je Bouskova čija se pobeda plaća kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Kladionice se verovatno vode sjajnim turnirom koji je Bouskova imala prethodne nedelje u Gvadalahari gde je igrala finale. Ipak, taj turnir je dobrano uzeo danas kod Bouskove, jer ono što je prikazala u prvoj rundi protiv Sare Erani nije bilo dobro. Čehinja je imala ogromne sreće što njena protivnica nema iole jači servis, jer da je bio drugačije verovatno bi izgubila. Očigledno je bila fizički istrošena nakon tog finala koje je inače otišlo u treći set. Ipak, Sara Erani ima toliko slabašan servis da je Bouskova napravila čak 23 brejk lopte i na kraju dobila meč sa 2:1.

Danas toga sigurno neće biti, jer ako je nešto dobro kod Petre Martić onda je to servis. Gledali smo malo njen meč protiv Medison Kiz i ono što smo videli bilo je fenomenalno. Sjajno je servirala, igrala agresivan tenis i konačno podsetila na najbolje dane. Uslovi u Montereju su baš brzi i pogoduju igri Petre Martić koja voli da izađe napred i reši poen na mreži.

Po rezultatima Bouskova jeste favorit, ali kladionice nisu vodile računa o njenoj fizičkoj pripremi i mogućnosti da može u kontinuitetu da igra na visokom nivou iz nedelje u nedelju. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Predlog za klađenje: Martić ne gubi sa 4 i više gemova razlike 1,70 – 6:4 6:2

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije sigugran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje