subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 3. Oktobar

Članak otvarati do 15:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

15:00 Delien Murker – Serundolo J.M 20.5+ 1.80 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: Predaja Murkera pri rezultatu 3-6 kvota 1

Utorak je dan za čelendžer turnire. Tada su svi u akciji i danas će biti dosta predloga. Akcenat stavljamo na ovaj čelendžer u Brazilu, jer tamo igra ista ekipa koja je igrala u Antofogasti odnosno Bogoti. Kladionice maše sa kvotama bas i favoriti padaju ko kruške. Naš metod klađenja se na tom turniru dobro pokazao, jer je velika većina nosilaca odradila posao.

Ovde imamo Huana Manuela Serundola koji se povredio u Antofogasti. Igrao je u Bogoti prethodne nedelje. Dobio je Durašovića u prvoj rundi, a lako je to mogao da izgubi. Bil je jasno kao dan da nije 100% fizički spreman i da mu nešto fali. Sve što Durašović nije znao da iskoristi iskorisio je Ugo Karbelji koji ga dobija kao autsajder sa kvotom 2.60.

Delien sa druge strane jako dobra prethodna nedelja u Bogoti gde je igrao četvrtfinale. Igra sasvim korektno i protiv očigledno rovitog Serundola ima svoju šansu. Ove godine su igrali u Argentini i meč je otišao u tri seta.

16:30 Korija – Lehte 18.5 + 1.60 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-2 6-7 6-1 + 600

Federiko Korija igra protiv domaćeg tenisera Vilsona Leite. Argantinac apsolutni favorit sa kvotom 1.15 mada to ništa ne znači. Korija nije igrao još od čelendžera u Poljskoj koji je inače osvojio. Skoro tri nedelje je bez tenisa tako ne verujemo u neko razbijanje odmah na startu. Leite je domaći teniser, koji je prošao kvalifikacije i iz podršku sa tribina može ovo malko da zakomplikuje. Svaki gem je ovde bitan.

Korija je ove godine bio devet puta nosilac na čelendžerima, uglavno među prva dva i osam puta je ispoštovao over u prve tri runde.

16:30 Ugo Delien – Eduardo Ribeiro 19.5 + 1.60 Soker / Krug 1 1000

Rezultat: 6-1 6-3 igramo drugi krug 

Ovde imamo reprizu sa turnira u Bogoti. Kladionice nisu ništa menjale, iako je Ribeiro dobio Deliena kao autsajder sa kvotom 4.50. Delien nije u dobroj formi i bićemo blagi ako kažemo da igra sumnjive mečeve. Apsolutno ne vidimo razlog zašto Ribeiro ovo opet ne bi dobio. Kao i svaki meč u Južnoj Americi na šljaci i ovaj će biti dramatičan, a ovde bi mogli videti još jedan over.

Delien je sedam puta bio postavljen za nosioca i šest puta je ispostovao over u prve tri runde.

18:00 Delbonis – Dijaž Akošta 20.5+ 1.73 Soker / Krug 1 1000

Rezultat: 3-6 6-3 3-6 + 730

Delbonisa i Akošta nisu bili aktivni jos od čelendžera u Poljskoj koji se igrao skoro pa pre mesec danas. Jasno je da je njihova forma veliki znak pitanja i da ovo može da dobije bilo ko. Favorita nema, a kada je tako logično je da se igra over. Akošta je nešto bolji u razmenama, ali Delbonis ima jači servis.

Akošta je ovde postavljen za nosioca. U takvoj situaciji je bio devet puta ove godine i sedam puta je došao over u prve tri runde.

19:30 Meligeni Alveš – Dutra Silva 20.5+ 1.73 Soker / Krug 1 1000

Rezultat: 7-6 6-2 + 730

I za kraj imamo brazilski derbi između Meligenija i Dutre Silve. Meligeni je ovde favorit (1.25) mada treba biti oprezan, jer nije igrao od US Opena kada je predao u drugoj rundi Baezu. Od tog meča je prošlo mesec dana, a danas je eto Meligeni favorit sa kvotom 1.25.

Dutra sa druge strane igrao kvalifikacije, oba meča sa 2-0 i što je najbitnije osetio je uslove . Smatramo da on ovo može da zakomplikuje.

Meligeni je ove godine šest puta bio postavljen za nosioca i pet puta je došao over u jednoj od prve tri runde.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje