ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] U ovaj meč ulaze u dobroj formi i igraju protiv rivala bez 7 igrača!

Jedan tim večeras će biti oslabljen jer neće moći da računa na sedmoricu bitnih fudbalera, a igraće protiv ekipe koja ima među najboljim formama u ligi. Članak možete da otvarate do 19 časova, a predložena kvota je 1.73.


U pitanju je 25. kolo druge lige Švedske „Superettan„, a od 19 časova po našem vremenu sastaće se Helsingborgs i Örebro, dve ekipe koje imaju iste ambicije, a to je opstanak u drugom rangu, dok je daleko bliži tome gost. Trenutno stanje na tabeli je takvo da je domaćin na 14. poziciji koja vodi u plej-aut, dok su gosti na 10. mestu. Sve u svemu, borba za opstanak će biti možda i neizvesnija od vrha tabele, pa će biti interesantno ispratiti rasplet u narednom periodu.

Stanje na tabeli – Printscreen/Flashscore.com

Gosti su u ovu sezonu ušli mnogo slabije od toga kako sada igraju, jer su formu podigli u poslednje vreme, i ako gledamo poslednjih 5 ligaških mečeva, oni su u top 3 ekipa po učinku, a ako gledamo poslednjih 10, tu su u top 4. Kako je sezona odmicala, oni su polako tempirali formu, dok Helsingborgs ima velike fluktacije u igri i nema toliku konstantnost, iako je u poslednja dva meča kod kuće uspeo da slavi.

Kada je reč o izostancima, za Helsingborgs IF neće igrati Jon Birkfeldt (6n/0g/0a, centralni bek), Pavle Vagić (16n/0g/0a, centralni bek), Rasmus Jönsson (8n/0g/0a, centarfor), Cole Alexander (4n/0g/1a, centralni vezni), Adam Hellborg (20n/1g/1a, defanzivni vezni), Emil Hellman (16n/0g/1a, levi bek) i Bernardo Vilar (11n/0g/0a, centralni bek). Za Örebro SK neće igrati Malik Mokédé (8n/0g/0a, desno krilo), Axel Óskar Andrésson (20n/1g/1a, centralni bek) i Kevin Walker (23n/3g/2a, defanzivni vezni).


Treba istaći i da je Örebro uspeo da ostane neporažen 14 puta na poslednjih 15 međusobnih susreta, a uz to, obe ekipe u poslednje vreme vole da odigraju na veći broj golova, pa kada saberemo formu, tradiciju i izostanke, probaćemo sa predlogom „X2&2+“ po kvoti 1.73.

4:1


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje