subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 30. April

Članak otvarati do 17:00


Nemački derbi u okviru treće runde Madrida. Snage će odmeriti Danijel Altmajer i Janik Hanfman. Kladionice smatraju da je Hanfman favorit, te njegovu pobedu plaćaju kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Altmajer je upao kao laki luzer u glavni žreb i kako to uvek biva lako dobija prvo kolo. Dobio je Oskara Otea poprilično lako sa 2:0. Hanfman sa druge strane u glavnom žrebu dobija prvo Variljasa sa 2:1, a potom po mnogima pravi iznenađenje i dobija Musetija. Za nas to nije bilo iznenađenje, jer Museti ove sezone ne igra dobar tenis.

Ovaj meč bi trebao da ode u over iz prostog razloga što obojica vole brze i kratke poene. Obojici igra u mnogome zavisi od prvog servisa, pa ako procenti ubečenog prvog servisa budu na nivou onda će ići sve glatko. Podloga u Madridu je dovoljno brza da im obezbedi veliku prednost nakon prvog servisa.

Velika šansa i za jednog i za drugog da se domognu četvrte runde jednog mastersa, pa u skladu sa tim je za očekivati da će dati 120% svojih mogućnosti.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Altmajera 7-6 6-3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje