petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Nedelja 30. April

Treča runda mastersa u Madridu donosi duel između Hrvatice Petre Martić i Ruskinje Ane Kalinskaje. Kladionice su ovde bile baš neodlučne oko toga koju od ove dve teniserke da postave za favorita. Na kraju nisu ni odličili pa su stavili egal kvote. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Kao što smo govorili u nekim ranijim najavama mečeva, ova podloga u Madridu je jako specifična. Čak i oni najjači igrači i igračice se muče i potrebno je vreme da se naviknete na podlogu. Potpuno je drugačiji osećaj kada se igra pre podne i uveče. Sve to ima svoje draži.
Petra Martić nije igračica koja preferira šljaku. Kretanje je joj nešto slabije i ona generalno ne voli duge razmene. Ipak, zbog brzine podloge do izražaja dolazi njen prvi servis i poeni su dosta kraći, što ona voli. Odigrala je više nego pristojan meč protiv Zigemund. Bilo je tu svega i lako je moglo da ode na drugu stranu. Ipak, pronašla je način da dođe do pobede i to je dobro.

Kalinskaja je odigrala dva meča, jer nije postavljena za nosioca. U prvoj rundi je dobila Fruhvitrovu, a nakon toga izbacila ni manje ni više nego Elenu RIbakinu. Oba meča rešena su kroz tri seta i u ova meča je viđena revija brejkova.

Ovako kada sve saberemo i oduzmemo zaista ne vidimo da će bilo koja od ove dve teniserke da dobije ubedljivo.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje