petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 30. jul

Članaka otvarati do 20:00.


Subota je dan koji je rezervisan za polufinalne mečeve na teniskim turnirima. Mi ćemo zapratiti polufinale iz Atlante u kojem će snage odmeriti Frensis Tiafo i Dženson Bruksbi.
Kladionice su dale prednost Bruksbiju sa kvotom 1,65, a margina za gemove je postavljena na 22,5.

Ono što se mora reći za obojicu jeste da igraju veoma dobar tenis. Tiafo je u prošlom kolu veoma lako dobio Brendona Nakašimu. Iskreno, očekivali smo da će to biti znatno teži meč, no Tiafo je odradio sjajan posao.

Bruksbi je sa druge strane dobio Džona Iznera na njegovom omiljenom turniru i to posle preokreta. Mnogi će tu pobedu osporiti, jer je jelte Izner samo server, ali dobiti Iznera na ovom turniru nije mala stvar. Bruksbi je pokazao psihološku stabilnost, taktičku zrelost i na kraju uspeo da dođe do pobede.

S obzirom da igraju dva Amerikanca i da je ulog plasman u finale za očekivati je da će i jedan i drugi „poginuti“ na terenu ne bili imali šansu da igraju za trofej. Može se reći da gaje sličan stil igre s tim što je Bruksbi možda malo kompletniji igrač. Obojica imaju dobre servise, dobre forhende i to će biti primarno za gledati.

Mi zaista ne vidimo da je ovde bilo ko favorit. U skladu sa tim očekujemo izjednačen meč i over gemove. Prošle godine u su igrali u Vašingtonu jedan protiv drugog i rezultat je bio 7-5 7-6 za Bruksbija. Nek se ponovi sličan scenario.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,85

Sigurnija varijanta: Više od 21,5 1,60 Mocart

 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Pobeda Bruksbija 6:1 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje