petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Igraće bez prvog strelca i drugog i trećeg asistenta, a ima još izostanaka!

Danas će jedan tim koji je inače u jako lošoj formi, igrati bez prvog i drugog strelca tima, potom drugog i trećeg asistenta, kao i još nekoliko igrača. Meč okvirno možete preuzeti do 16 časova, a predložena kvota je 1,65, kao i kvota 1,75.

Radi se o susretu Škotske lige One, a od 16 časova se u prvom kolu sastaju Peterhead i  Airdrieonians.

Ekipa Peterheada je prošlu sezonu završila na 7.mestu sa učinkom od 11 pobeda, 9 remija i 16 poraza uz gol razliku 46:51. Što se tiče ove sezone, njihov menadžer Jim McInally je pred ovaj meč izjavio da ima puno problema sa sastavom tima, a i mečevi u Liga kupu kojima se počinje sezona u Škotskoj nisu pokazali da je tim u formi jer su zabeležili četiri poraza bez datog gola uz 13 primljenih.

Za današnji meč u timu nema: prvog strelca – napadač Russella McClean-a (30u/12g/2a), potom nema ni standardnog defanziva Jason Browna (26u/1g/0a), potom drugog asistenta tima – veznog igrača Andy McCarthya (29u/1g/5a), kao i trećeg asistenta i drugog strelca tima Hamish Ritchiea (30u/6g/4a). Klub su napustili još dvojica jako bitnih igrača Scott Brown (34u/6g/3a) i Simon Ferry (19u/1g/0a).

Jim McInally: Depleted Peterhead must batten down the hatches

Što se tiče ekipe Airdrieonians oni su sezonu završili na 2.mestu, ali nisu uspeli da se kroz plejof probiju u viši rang, imali su skor 21-9-6 i gol razliku 68:37. U gostima su takođe igrali dobro i imali skor 9-6-3 (32:16). Oni su izgubili jednog od najboljih igrača prošle sezone, veznjaka Eastona (35u/8g/11a), drugi gubitak je prvi golman Mark Currie (35u/0g), dovedena su i adekvatna pojačanja, a ostatak tima je nepromenjen, pa se očekuje da ovaj tim i ove sezone bude u borbi za ulazak u viši rang.

Prošle sezone je Airdrieonians slavio na 3 od 4 međusobna meča, uz jedan remi.

Mišljenje: Iako je prvo kolo uvek nezahvalno za prognozu, mislimo da zbog izostanaka kod domaćina, činjenica da su u užasnoj formi i kvalieta gosta, ekipa  Airdrieonians može do sva tri boda danas po kvoti 1,75, ukoliko želite sigurniju opciju igra X2&2-5 plaća se kvotom 1,65.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje