četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Sumnjamo u njegove ambicije na ovom turniru.

 

Ove nedelje nema ATP turnira, ali su mnogo zanimljivi čelendžeri koji se igraju u Montereju i Indijan Welsu. Nama je za oko zapao meč sa čelendžera u Montereju gde će snage odmeriti Ulises Blanč i Paolo Lorenci. Kladionice su izašle sa egal kvotama, ali mi mislimo da mladi Blanč ima velike šanse da dobije ovaj meč.

Kao što verujemo da znate sledeće nedelje se igra masters u Indijan Welsu. Mnogi igrači ovaj turnir smatraju za petim grend slemom. Ovaj turnir apsolutno može da parira svim grend slemovima, od nagradnog fonda, organizacije turnira i svega ostalog što je igračima bitno.

Ono što je bitno za ovaj meč jeste da 9. marta startuju kvalifikacije, a Paolo Lorenci je prijavljen za iste. Lorenci jeste mator igrač koji preferira šljaku, ali on svojim iskustvo uglavnom uspe da se nađe na tim najvećim smotrama i zaradi novac. Podloga u Indijan Welsu je jako spora, najsporija od svih betonskih podloga, što znači da Lorenci ima neku šansu da se nađe u glavnom žrebu. Put od Montereja do Kalifornije nije tako dug, ali tamošnji uslovi su veoma specifični i treba se što pre aklimatizovati.

Spisak igrača koji igraju kvale su na sledećem linku: https://www.dartsrankings.com/tennis/indian-wells

Juče je vremešni Italijan imao jako težak meč protiv Britanca Džejmsa Vorda. Vord je jedan limitiran igrač, a Lorenci je igrao meč u tri seta koji je dva i po sata. Pored tog meča Lorenci je igrao i dubl koji je dobio takođe posle tri seta, što znači da je umor kod njega sigurno akumuliran.

Što se Blanča tiče sasvim pristojni rezultati ove sezone za njega. Za sada je na čelendžer nivou, ali jedan je osvojio, igrao četvrtfinale na još jednom, a ovde je upisao dve sasvim pristojne pobede.

Apsolutno smo ubeđeni da može da se nosi sa Lorencijem, posebno sada kada je Italijan mislima u Kaliforniji.

Predlog za klađenje: Pobeda Blanča 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Fotografija je preuzeta sa: https://pixabay.com/


Rezultat: Pobeda Blanča sa 2:1   

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje