ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Dubl tiket – 4. April

Članak otvarati do 16:00


16:00 Rodionov – Ramos 2 1,37
19:00 Hanfman – Vatanuki 1 1,45
Ukupna kvota 1,99

Turnir u Eštorilu. Juri Rodionov igra treću nedelju u nizu tenis. Osvojio je čelendžer u švajcarskom Bielu, a nakon toga igrao polufinale čelendžera u Lilu. Još u Lilu se moglo videti da je „rovit“. Njegovo najjače oružje, servis je i te kako bilo ranjivo. U svakom meču je pružao šanse protivnicima za brejkove, a sve to lepo je naplatio Virtanen. Zaista sumnjamo u njegove ambicije na ovom turniru, jer šljaka nije njegova primarna podloga.
Ramos sa druge strane kratka avantura u Indijan Velsu i Majamiju gde je ispao u prvoj rundi. Imao je više nego dovoljno vremena da se spremi za ovaj turnir na kojem u poslednje dve godine beleži dobre rezultate. Prošle godine je igrao polufinale, a pretrpošle je osvojio titulu. Trebao bi ovo dobiti.

Veliku dilemu imali smo oko drugog para pre svega koji da odaberemo i odabraili smo Hanfamna. Nemac igra protiv Vatanukija. Vatanuku je igrač koji ne preferira šljaku. U karijeri je odigrao svega 33 meča ima skor 13/20. Ovde je kao i Hanfaman morao da igra kvalifikacije, ali tenis koji su prikazali jedan i drugi su nebo i zemlja. Hanfman se prošetao, dok je Vatanuku igrao maratone po pravilu. Veoma je ranjiv na servisu, u razmenama ne može da drži ritam i to će biti ključ meča.

Daleko od toga da je Hanfman neki bajan igrač, ali ako negde pravi rezutlate onda su to ove brze šljake gde servis ima kakvu takvu ulogu.

Napomena: Ukoliko imate neku siguricu iz drugog sporta, slobodno stavite umesto Hanfmana. Primarni predlog je ovde Ramos. Predlog nije siguran i igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat:

 Rodionov – Ramos 2 1,37 3-6 6-1 6-4
 Hanfman – Vatanuki 1 1,45 6-4 3-6 6-2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje