nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 4. April

Članak otvarati do 18:00.


Nakon mastersa u Indijan Velsu i Majamiju ceo tur se seli na šljaku. Ove nedelje imamo tri turnira na šljaci kod muškaraca, a danas nam je na tapetu onaj koji se igrau Hjustonu.
Meč koji pratimo odigraće Čileanac Kristijan Garin i Bolivijac Ugo Delijen. Blaga prednost od strane kladionica ide Garinu sa kvotom 1,65, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Vidimo value u ovoj kvoti na pobedu Garina, jer je on po nama dosta bolji igrač. Ova kvota na pobedu Garina je produkt osvajanja čelendžera od strane Delijena. Bolivijac je osvojio čelendžer u Čileu, ali postoji ono veliko ALI. Poslednji meč je odigrao 12. marta, što znači da skoro mesec dana nije igrao takmičarski meč. I taj čelendžer koji je osvojio nije doneo neka bajna imena. Evo protivnika koje je dobijao:

Andrea Pelegrino 6-3 4-6 6-2 (175. teniser sveta)
Andrea Vavasori 7-5 4-6 7-6 (201. teniser sveta)
Franko Agamenon 6-7 7-6 7-6 (168. teniser sveta)
Đenaro Oliveiri 6-2 6-2 (201. teniser sveta)
Tijago Sejbot Vajld 3-6 6-3 6-3 (230. teniser sveta)

Kao što se da videti, nijedan protivnik nije bio u prvih 100, a na tri meča je Delijen izgubio set.

Što se Garina tiče imao je nešto lošiju turnejuz po Južnoj Americi, ali je igrao odličan tenis na mastersima u Americi. Četvrta runda Indijan Velsa i treća runda u Majamiju su više nego respektabilni rezultati za Čileanca. Verujemo da su mu ti rezultati ulili dovoljnu dozu samopouzdanja da odigra dobar turnir u Hjustonu gde ima lepa sećanja. Naime, on je u Hjustonu igrao u dva navrata. On je ovaj turnir osvojio 2019. godine, a 2022. godine je igrao polufinale.

Delijen je još uvek čelendžer igrač. Jedno je čelendžer, a drugo ATP level. Postoji value u pobedi na kvotu Garina i ako ništa drugo na konto pređašnjih rezultata mu vredi ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Garina 1,65 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Garina 6-3 6-0

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje