subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 4. Oktobar

Članak otvarati do 13:30


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

12:00 Tirante – Ecargui 21.5+ 1.60 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 4-6 4-6 -1000

Ovde imamo veliki rast kvote na pobedu Tirantea. Kladionice su u startu izašle sa kvotom 1.60 na njegovu pobedu, a sada su kvote u egalu. O čemu se radi? Radi se o tome da je Tirante pre neki dan (bukvalno) igrao finale Bogoti koje je dobija na bizran način, jer mu je protivnik predao bez borbe. Na sve to treba dodati činjenicu da su uslovi dijametralno suprotni. Bogota je na preko 2000 metara nadmorske visine, a Alikante i ne baš. Takođe, u Bogoti se igralo na šljaci, a ovde se igra na betonu.

Sve ovo utiče na ishod meča i naravno na kvote. Ečarguri nema neke bajne rezultate, ali protiv rovitog Tirantea će imati prostora. Prošao je kvalifikacije, osetio uslove i to je njegova prednost.

Tirante je ove godine devet puta bio postavljen za nosioca i šest puta je ispoštovao naš sistem klađenja.

13:30 Ljamas Ruis – Roka Batalja 20.5+ 1.72 / Krug 1 1000 din

Rezultat: 4-6 7-6 +720

Uff kakav meč i kakve kvote. Naravno, pogrešne ako nas pitate. Ovde imamo Ruisa kao favorita sa kvotom 1.30, a igra protiv Roka Batalje koji u Lisabon dolazi sa titulom iz Brage i koji je lagano rešio svog protivnika u prvoj rundi.

Pravi disbalans kvota i mi ćemo to pokušati da napadnemo. Da, Batalja možda ima malo teške noge nakon titule i mečeva koje je odigrao, ali dok se pobede nižu samopouzdanje je tu. Svakako, Ruis nije ovako veliki favorit.

Ruis je ove godine četiri puta postavljen za nosioca i tri puta je ispoštovao naš sistem klađenja. Prethodne nedelje je protiv Hasana imao 7-6 prvi set, sve je išlo kako treba, a onda je pao i izgubio set sa 6-1 i tako po prvi put prodao.

17:30 Andreoci – Ugo Karbelji 20.5+ 1.65 / Krug 1 ulog 1000 din

Rezultat: 3-6 2-6 igramo drugi krug 

Rekli smo na startu nedelje da će ovaj čelendzer u Brazilu biti najjači za tipovanje i bili u pravu. Cela čelendžer ekipa iz Južne Amerike se sjatila na ovaj turnir,a to je ekipa u kojoj svako svakoga može da dobije. Karbljija smo izbegli u prvoj rundi i ispotavilo se kao dobra odluka, jer je oduvao svog protivnika. Karbelji je klasičan celendžer igrač. Bez nekog velikog uspeha, tavori na ovom nivou i ništa se tu neće promeniti. Retke su situacije kada on razbija svoje protivnike, što potvrđuje i statistika koja kaže da je ispoštovao sedam puta martinagle sistem iz devet puta koliko je bio nosilac ove godine.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje