četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 5. Oktobar

Clanak otvarati do 17:30


Imali smo sreće sa Francuzima da je Furnes predao. Ko je pratio meč video je da nešto nije u radu sa njim, posebno za njegovim servisom i sva sreca nije bilo one mučne predstave de se meč odigra do kraja zarad lažnog fer pleja. Tip je svakako bio na mestu, jer je Rojer igrao više nego solidno uprkos činjenici da je bio veliki autsajder.

Još jedan meč sa tog turnira nam je zapao za oko. Snage će odmeriti Jirgen Briand i Matijas Borge. Ovde imamo egal kvote, a margina za gemove je postavljena na 22.5.

Ovde imamo tendenciju velikog pada kvote na Brianda. Razlog za takav pad kvote jeste njegova pobeda nad Rišarom Gaskeom. Naravno, taj meč protiv Gaskea nema nikakve veze sa ovim. U tom meču je bio veliki autsajder i nije imao šta da izugubi, a ovde će kako stvari stoje biti favorit do početka meča i imaće mnogo veći pritisak.

Govorili smo o toj „Teoriji o 2 Francuza“ koja se iz dana u dan potvrđuje. Isti taj Brian je igrao protiv Gaskea i došao je over. Margina je bila mizernih 18.5, a bilo je 20 gemova. Ovaj Borge je igrao čak tri meča protiv Francuza samo na ovom turniru i sva tri su otišla u debeli over. Rank nije bitan, bitno je da se dolazi over. Mi to objašnjavamo činjenicom da većina tih igrača dele istu sudbinu tavorenja na ovim čelendžer turnirima. Cesto treniraju zajedno, često putuju zajedno i sve to dovodi do toga da među njima nema tajni, pa njihovi mečevi često idu u over.

Bourge je ovde bez ikakve sumnje bolji igrač, ali igrač koji svoju sreću traazi na šljaci. No, bez obzira na to on i te kako ume da igra na ovakvim terenima. Potcenjen je i to dobrano, a mi ćemo to pokušati da naplatimo jednim overom.

Predlog za klađenje: Više od 21.5 gemova 1.70 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Brianda 5:7 6:4 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje