petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 6. Februar

Članak otvarati do 18:00


18:00 Korija – Altmajer 20,5+ 1,63 Meridian Krug 1 ulog 1000 / 5-7 6-3 6-4 +630

https://prnt.sc/H9OffnMftcw0

Krećemo u akciju. Utorak je oduvek bio dan za tenis i danas pratimo sva turnira. Krećemo od Argentine gde će domaći Korija snage odmeriti sa Altmajerom. Da se ovaj meč igrao prošle godine ja verujem da bi kvote bile u egalu, ovako zbog katastrofalnih igrara Korije, danas je favorit Altmajer sa kvotom 1,50.

Ipak, tu kvotu treba uzeti sa dozom opreza, jer Altmajer nije igrao još Australijan opena gde je ispao u prvoj rundi. Dakle, skoro meseca dana bez tenisa i ide na šljaku na kojoj je sasvim prosečan.

Korija činjenica ne blista, no ako bi negde mogao da odigra dobro onda je to pred svojim navijačima. Domaći navijači prave Dejvis kup atmosferu i to ume da izvuče ono najbolje iz igrača.

Takođe, veliki treba napomenuti da Korija brani finale iz prošle godine, što znači da mora da odigra iznad svojih mogućnosti.

19:30 Navone – Karbaljes Baena 20,5 1,55 Meridian Krug 1 ulog 1000 /6-3 3-6 3-6 +550

                                          https://prnt.sc/loJRPDNUkskb

Navone je čelendžer igrač, a Baena nešto između ta dva. Ovde su kladionice postavile egal kvote i mi to pozdravljamo, jer Navone pred svojim navijačima ima šta da traži. Argentinac je ne tako davno osvojio čelendžer u Urugvaju, tako da ima samopouzdanja.

Baena je ovako igrački poznatije ime, ali nikada nije važio za nekog sigurnog igrača koji i na čelendžer niovu dobija lako svoje protivnike. Oscilira, servis mu je ranjiv i kada naleti na igrača koji je u ritmu kao što je Navone, onda ume da bude problema.

Kvota na pobedu Navonea rapidno pada, a dodajemo da Baena ovde nikada nije išao dalje o druge runde.

Hanfman – Variljas over 20 1,55 Meridian Krug1 ulog 1000 / 5-7 7-6 6-1 +550

                                         https://prnt.sc/_FdCPkopSIoQ

Poslednji za danas iz Kordobe. Imamo dva igrača koja su u kanalu, jer ne znaju za pobedu od startta. Zato ovu kvotu od 1,50 koliko se plaća pobeda Hanfmana ne treba ni razmatrati.
Ovo su dva igrača koji gaje totalno suprotan stil tenisa. Hanfman je server i ovi uslovi u Kordobi bi mogli da mu prijaju, jer je malko viša nadmorska visina. Variljas sa druge strane klasičan linijaš.

Prošle godine su igrali u Madridu i bilo je tri seta.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje