petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje 2 – 6. Februar

Članak otvarati do 20:00


 

20:20 Stiv Džonson – Kristofer Eubanks 22,5+ Soker Krug 1 ulog 1000 / 1-6 4-6 krug 2

Ovo će po svemu sudeći biti serverski duel. Podloga u Dalasu je ekstermno brza, sa niskim odskokom loptice i to će maksimalno otežati obojici kod riterna. Nadamo se samo da će obojica servirati kako treba i onda ćemo gledati taj brejkove.

02:00 Tomson – Neff over 18 1,61 Meridian Krug 1 ulog 1000 /6-3 6-1 krug 2

https://prnt.sc/Zv98VuBDt2N0

Bićemo iskreni reći da malo šta znamo o Nef, ali dosta toga znamo od Tomsonu. Tomson je imao jako dobru turneju po Australiji i sada se seli u Ameriku. Igrački gledano za klasu jači od Nefa, no napravio je dugu pauzu i sada treba videti na šta će ličiti njegova igra.
Ne spada on u igrače koji razbijaju svoje protivnike. Verujemo da je Nef polaznik američke škole tenisa sa jakim servisom i forhendom, pa uz podršku navijača i dosta brzu podlogu možda može barem malo da našteti Tomsonu. Margina za dvoranu jako niska.

03:30 Kepfer – Kovačević over 22 1,53 Meridian Krug1 ulog 1000 / 6-4 7-6 +530

 

Uff kakav meč. Ko je pametan ovo izbegava, barem što se fiksa tiče. Nisam fan Kovačevića, jer je igrač u kojeg se ne možete pouzdati. Ipak, ne mogu da mu osporim rezultate u Australiji. Igrao je kvale za Melburun, uspešno je prošao i onda poraz od Hačanova u drugoj rundi gde uzima set. On generalno voli ove uslove, jer su brzi i mnogo pomaže servis.
Kepfer je sa druge strane igrao Dejvis kup protiv Mađarske pa ide put u Ameriku. Sigurno ima džet lega i potrebno je vreme da se adaptira. VIdećemo na šta će to da liči. I on nije od onih igrača kome se može verovati.

Tri puta su do sada igrali i sva tri puta je bilo relativno tesno, a vodi Kepfer sa 2-1.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje