sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 7. Avgust

Članak otvarati do 18:00.


Nismo bili previše aktivni tokom ove nedelje sa razlogom. Sezona trave je nedavno završena i nismo hteli da se zalećemo sa ovim turnirima na travi koji su bili puni čudnih rezultata. Sledeće nedelje startuje masters u Montrealu i to će biti primarno takmičenje.

Danas su na programu mečevi drugog kola kvalifikacija. Nama je zanimljiv meč u kojem će snage odmeriti Francuz Adrijan Manarino i Korejac Sonvu Kvon. Blaga prednost od kladionica ide ka Manarinu sa kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Obojica su u lošoj formi, ali mi više poverenja imamo u Kvona. Manarino igra možda i najgoru sezonu u karijeri. Zaista je pao sa formom, sa rankom i evo ga ovde mora da igra kvalifikacije gotovo za svaki turnir.

Na turniru u Vašingtonu isto smo ga igrali u kvalifikacijama protiv Tara Danijela. Slutili smo da će Manarino upasti kao laki luzer i tako je i bilo. Ovde imamo slične slutnje. Manarino je postavljen za trećeg nosioca u kvalifikacijama. Prvi i drugi su Điron i Fonjini koji po nama imaju savim pristojne šanse da opravdaju uloge favorita, Šta to znači? To znači da ako ova dvojica pobede Manarino bi i porazom u kvalifikacijama uz da neko u glavnom žrebu odustane od turnira upao kao laki luzer. Verujte da je to jako česta pojava i da se događa na gotovo svim turnirima.

E sad, ako bi gledali i igrački Kvon apsolutno ne odgovara Manarinu. Kvon je jedan veliki radnik, koji mnogo trči i tera protivnike na udaraca više. Bukvalno sve što Manarino ne voli je odlika Kvona. Jedina mana mu je servis koji ga baš muči i daje dosta prilika za brejk.

Ipak, i pored toga mi verujemo u Kvona, jer ako ništa drugo od njega znamo da će dati svojih 100% i neće klonuti duhom kao što Manarino to ume da radi.

Predlog za klađenje: Kvon ne gubi sa dva i više gemova razlika 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Manarina 1:6 6:4 6:3

Povezani članci

2 Komentari

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje