U okviru rubrike ”Potencijalni prelazi” izdvajaćemo jednu ili više utakmica na kojima su, po našem mišljenju, najveće šanse da vidimo velike prelaze, ”2-1” ili ”1-2”. Ovi tipovi nam donose fantastične kvote, pa se nadamo da ćemo uz pomoć njih uspeti da dođemo do dobitka.


15:00 FC Astana – Zhetysu Taldykorgan (Kazahstan – Kup)

U okviru poslednjeg kola grupne faze kupa Kazahstana odigraće se utakmica između Astane i Zhetysua. Posle četiri odigrana meča domaćin se nalazi na 2. poziciji sa ukupno 8 bodova, dok je gost osvojio samo 2 poena i sada zauzima poslednju, 4. poziciju. Ono što nam je zapalo za oko kada su u pitanju ove dve kazahstanske ekipe, jeste činjenica da su u poslednjih pet godina odradili ukupno 3 velika prelaza, od kojih je poslednji bio u korist Astane, a prva dva u korist Zhetysua. Trebalo bi napomenuti da su prvi od ta tri prelaza odradili upravo u kupu, gde je Astana vodila na poluvremenu sa 1:0, da bi Zhetysu okrenuo na 2:1 uprkos kvoti 8,20 na njihovu pobedu. Sve u svemu, vrlo interesantan meč, a ako ga ispratite želimo vam mnogo sreće!

2-1 (23,00) / 1-2 (80,00) / PR1 (7,50) / PR2 (25,00) – 2:2 (1:1)

Međusobne utakmice: FC Astana – Zhetysu Taldykorgan (www.flashscore.com)

Napominjemo da ovo nisu “dojave“ i “sigurni“ prelazi, već predlozi zasnovani na statistici i prethodnim rezultatima. Ako se odlučite da nas ispratite, želimo vam mnogo sreće.


Image by 3D Animati on Production Company from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.