ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 7. Jul

Članak otvarati do 15:00


Bližimo se polako, ali sigurno kraju Vimbldona. Polufinalne mečeve u singl kounkurencijama u oba dela turnira ne treba pominjati. Razlog je prost. Kvote su blago rečeno jadne i nisu vredne pomena.

Zato se okrećemo dubl konkurenciji i pre svega muškarcima. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Mektić/Pavić protiv Kabala/Faraha.

Za divno čudo kladionice su ovde stavili Hrvate kao izrazite favorite sa kvotom 1,50. Favoriti možda jesu, ali toliko baš i ne. Ponovo se kladionice vode rankom kod ove postavke kvota i mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Ovo je u najmanju ruku egal meč. Bili su „pečeni“ Hrvati u nekoliko navrata na ovogodišnjem Vimbldonu. Evidentno je da ne igraju kako su igrali nekada pre nego što su postali prvi dubl sveta. Još jedna jako bitna stvar je činjenica da je Pavić juče igrao jako dug meč u mix dublu sa Mirzom koji su izgubili na kraju iako su imali set i brejk prednosti. Konkretno, on je po nama bio najveći krivac za taj poraz.

Bilo kako bilo očekujemo veliku borbu ovde. Zaista bi bilo iznenađenje kada bi neko dobio 3-0, a ako meč ode u četiri seta onda će verovatno i u over, jer ovde neće bit mnogo brejkova.

Predlog za klađenje: Više od 38,5 gemova 1,85 – 7:6 6:7 6:4 2:6 6:7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost. Predlog se može ispratiti u lajvu, jer lokalne kladionice ne daju gemove za dubl pre početka meča.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje