četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Finansije i još puno problema za jedan klub pred evro nastup!

Jedan tim je zbog finansija već ostao bez puno igrača, a adekvatne zamene nisu stigle, pripreme nisu odrađene na najbolji način, pa je drugi tim veliki favorit. Meč možete otvarati do 20 časova, a predložena kvota je 1,75.

Ekipa Lechia Gdansk završila je na 4.mestu Poljske najjače lige i tako se plasirala u kvalifikacije za Ligu konferencija. Ostvarili su učinak 16 pobeda, 9 remija i 9 poraza uz gol razliku 52:39. Što se tiče promena u timu, nije ih bilo jer niko od bitnih igrača nije otišao, dok je bilo par pojačanja, ali su to uglavnom prekomande iz mladog tima i dolasci mladih igrača. Oni su odigrali tri pripremna meča, poraženi su od Rakowa 2:1, potom su pobedili Wislu Plock 6:3 i u generalnoj probi Radomiak 2:1.

Što se tiče makedonskog predstavnika Akademije Pandev, oni su u velikoj finansijskoj krizi, priča se i o istupanju iz lige, ali za sada nema zvanične odluke, ali ima odlaska velikog broja igrača. Klub su za sada napustili Marko Martinaga (31/1 levi bek), Faruk Bihorac (23/3 štoper), Adis Haždanović (26/2 defanzivni vezni), Kosta Manev (24/2 defanzivac), Viktor Angelov (14/2) i Pepi Gjorgiev (15/5), takođe bilo je i par pojačanja pre svih dvojac iz Srbije – Dušan Joković iz Proletera i Dejan Georgievski iz Voždovca. Na pripremama su odigrali 4 meča, poraženi su u tri od klubova iz Bugraske, uz pobedu protiv Černomoreca 2:1.

Mišljenje urednika: Svakako da je Poljska liga u velikoj meri kvalitetnija od Makedonske i tu je velika prednost Lechie, uz to situacija kod gosta nije sjajna, dok je domaćin sačuvao ceo tim i kvalitativno će sigurno biti još bolji nego prošle sezone, naš predlog je igra 1-1&1+1P po kvoti 1,75!

4:1 (3:0)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje