petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 7. Jun

Članak otvarati do: 11:30


Ove nedelje na programu su ATP turniri u Štutgartu i Hertogenbošu. Jako kvalitetni turniri, samo treba da nas posluži vreme.
Meč koji je nama zapao za oko odigraće Maksim Kresi i Dominik Striker. Kladionice su blagu prednost dale Kresiju sa kvotom 1,75, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Greška kladionica po nama i to velika. Izgleda da su kladionice za ozbiljno uzele ove poraze Kresija na šljaci. Ti porazi nemaju nikakve veze sa ovim duelom, a ko je gledao njega na šljaci video je da je igrao sasvim pristojno. Kada dođe trava to je neka potpuno druga priča. On je jedan od retkih igrača na ATP turu koji i dalje igra servis volej. Jako je nezgodan kada ga krene serva i mi se pitamo da li Striker može da mu odgovori.

Mi smo mišljenja da ne može. Striker je veoma krut igrač. Kada kažemo krut mislimo da mu je arsenal oružja veoma skroman. Ima dobru servu, to stoji, ali taktički gledano nije dobar. Ukoliko mu malo samo upasivite servis onda je u velikom problemu. Sklon je oscilacijama i to na travi ume da bude veliki problem.

Striker do sada nije imao prilike da igra protiv igrača tipa Kresi. Kresi je u najmanju ruku nezgodan i sa tim svojim stilom verujemo da može do pobede.

Predlog za klađenje: Pobeda Kresija 1,75 – 7:6 6:7 6:7

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje