sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM]: TENIS – Predlog za klađenje – 8. April

Članak otvarati do 16:00


Četvrtfinale turnira u Marekešu donosi duel između Aleksa Molčana i Botika Van de Zandšulpa. Zanimljivo, kladionice su ovde postavile egal kvote iako je Botik bolje rangiran na ATP listi.

Mi naginjemo na stranu Botika samo iz jednog razloga, a to su ambicije Molčana da dobije ovaj meč. Kao što znate, sledeće nedelje se igra masters u Monte Karlu i Aleks Molčan je prijavljen za kvalifikacije koje po rasporedu počinju sutra.

Sad se postavlja pitanje da li mu se isplati da gura na ovom turniru, ili da se oproba u kvalifikacijama za jedan masters koje po imenima i nisu toliko jake. Slovak bi imao sasvim legitinme šanse da prođe kvalifikacije i upadanjem u glavni žreb zaradi mnogo više poena, ali i novca.

Lista igrača koji su prijavljeni za kvalifikacije je na linku: https://www.dartsrankings.com/tennis/monte-carlo

Botik iako ne preferira šljaku mnogo odigrao je dva odlična meča. Dobio je veoma lako Delijena koji ume da bude nezgodan na šljaci, a nakon toga i Koprivu. Da, nisu to neka bajna imena, ali Botik je izgledao veoma sigurno u oba meča, te ova postavka kvota zaista čudi.

Ovo možda i jeste egal meč barem po prikazanom do sada. Ipak, postoji ta opcija kvalifikacija koja po nama ide na ruku Holanđaninu. Nekako, zdrava logika nalaže da se oprobaš na najjačem mogućem turniru te nedelje, a to je svakako Monte Karlo. No, to je na Molčanu da odabere.

Predlog za klađenje: Pobeda Botika 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Pobeda Molcana 4:6 6:3 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje