sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 8. Februar

Članak otvarati do 18:30.


19:00 Janik Siner – Marton Fučovič više od 20,5 1,80 Soker

Druga runda turnira u Monpeljeu donosi duel između Italijana Janika Sinera i Mađara Martona Fučoviča. Očekivano, kladionic su apsolutnu ulogu favorita dale mladom Sineru. Njegova pobeda se plaća kvotom 1,15 dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Opet po našem skromnom mišljenju imamo precenjivanje jednog od aktera meča, a to je u ovom meču Siner. Da, Italijan jeste bolji teniser, ali ne ovoliko. Kladionice su očigledno zaboravile da je Siner svoj poslednji meč odigrao još na Australijan openu 22. januara kada ga je dobio Cicipas sa 3:2. Dakle, nešto više od dve nedelje on nije igrao tenis tako je njegova forma upitna.

Fučovič sa druge strane ima jako dobar start sezone. Osvojio je čelendžer u Australiji, igrao treće kolo Australijan opena gde ga baš Siner dobija tek posle pet setova, a i tad je bio favorit sa 1,10 kvotom. Nakon toga poraz u oba meča Dejvis kupa i sada je ovde u Monpeljeu u prvoj rundi dobio domaćeg Blančeua.
Može se reći da ima samopouzdanja i svakako u dvoranskim uslovima može da parira barem u jednom setu mladom Sineru.


20:45 Artur Fils – Roberto Bautista Agut više od 20,5 gemova 1,75 Soker

Nisu slučajno kladionice stavile ovaj meč u prajm tajm. Očekuje se da Fils večeras pruži sjajan otpor favorizovanom Agutu i mi mislimo da on to može. Fils je naš veliki dužnik. Pre neki dan je nekim čudom uspeo da dobije Gaskea koji je u oba seta imao po brejk, ali na kraju izgubio.

Fils je očigledno veliki borac i večeras će puna hala navijati za njega. Agut slično kao i kod Sinera igra tek prvi meč od Australijan opena. Kroz karijeru nije napravio neke veće rezultate u dvorani, a ume da kiksa i oscilira protiv anonimnih igrača. Njušima neku dramu.

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Rezultat:

Janik Siner – Marton Fučovič kv 1 / predaja bez borbe

Artur Fils – Roberto Bautista Agut 6:3 6:4

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje