ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje (Bazel) – 24. Oktobar

Članak otvarati do 15:00


I ova nedelja donosi pregršt akcije na ATP turu. Imamo dva ATP turnira i četiri čelendžera.

15:30 Lajović – Hurkač 20,5+ 1,63 Soker / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 6-7 3-6 +630

Hurkač nakon osvajanja Šangaja očekivano rano ispada u Tokiju. Ove nedelje igra u Bazelu i sigurno puca na visoko. I dalje je u igri za završni masters u Torinu, a da bi se tamo i našao mora da odigra dobro ovaj turnir i nakon toga masters u Parizu.

Najjači igrač za overe Hurkač ove sezone bez ikakve sumnje. Ove sezone ima sedam odigranih mečeva u dvoraniskim uslovima i svi prešli preko današnje margine.
Jeste da mu je Lajović protivnik, no i srpski teniser sa vremena na vreme ume da bljesne. Prošle godine je u Madridu čak uspeo da dobije Hurkača. Nadamo se da danas može barem malo da zakomplikuje.

Hurkač ove godine 19 puta bio nosilac i 17 puta je barem jedan njegov meč bio u overu u prve tri runde.

18:00 Jari – Manarino 21,5+ 1,60 Soker / Krug1 ulog 1000

Rezultat: 7-6 6-7 6-4 +600

Auu kakav meč, kakva ludnica u najavi. Imamo dva levoruka igrača koji žive od servisa i koji u ovim uslovima mogu da naprave pravi dar mar. Nikolas Jari jako solidno odigrao azijsku turneju gde je igrao četvrtfinala u Pekingu i Šangaju. GUbio je od Zvereva i Dimitrova.
Ako pogledamo njegove mečeve na tvrdoj podlozi, Jari ima 22 takva meča i na 15 je viđen barem jedan produžen set, a to je ono što nam treba.

Sve što nam treba jeste servis. Ako bude ulazio servis u korektnim procentima ovo će biti revija asova i servis vinera.

18:00 Rune – Kecmanović 20,5 + 1,55 / Krug 1 ulog 1000

Rezultat: 1-6 7-5 6-3 +550

Repriza duel od prošle nedelje kad nas je Rune „prodao“ na najgori mogući način. Nakon taj brejka prvog seta, Danac je napravio brejk i potom izgubio čak tri servisa. Teško je objasniti šta se desilo sa Runeom. Pre neki dan je uzeo Borisa Bekera kao trenera i nadamo se da će iskusni Nemac uspeti da konsoliduje mladog Danca i usmeri ga u pravom smeru.

Što se meča tiče, ništa se nije promenilo za sedam dana. Očekujemo dobar i neizvestan meč sa oscilacijama na obe strane, jer oba igrača nisu sposobni da drže isti nivo igre tokom dva sata koliko traje prosečno jedan meč.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje