ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 (Curitiba) – 24. Oktobar

Dutra Silva – Ugo Karbelji 19,5+ 1,63 Soker

Ove čelendžere po Južnoj Americi treba igrati samo u overu i ne gledati kvote. Juče smo na primer u Premiumu uhvatili Serundola koji je izgubio meč, a da je bio favorit sa kvotom 1,10. Nema pravila, igra se turnir u planinama Brazila. Bog zna kakvi su tamo uslovi. Danas ćemo pokušati sa domaćim teniserima koji imaju prednost , jer žive u tim uslovima.

Dutra Silva je prošao kvalifikacije za ovaj turnir, što znači da je odigrao dva meča i osetio je uslove. Iskusan je Brazilac i sigurno može da se nosi protiv Karbeljija koji je prethodne nedelje odmarao nakon što je izgubio finale u Kampinesu.Prosečan čelendžer igrač Karbelji da se odma razumemo. Sa vremena na vreme bljesne, upravo na ovakvim čelendžerima, mada nije mu strano ni da izgubi kada je veliki favorit.
Sve u svemu ludost je igrati na 1,20 čelendžer igrače u fiksu, a pošto su margine dosta niske, a servis na ovim uslovima i te kako igra, oprobaćemo sa overom.

18:00 Zanelto – Komesana 18,5+ 1,67 Soker

Ovde imamo domaćeg Zanelta koji igra protiv Komesane. Slično kao i Dutra SIltva i Zanelto je prošao kvalifikacije. Komesana jeste bolji igrač, no prateći njegove mečeve stiče se utisak da ovakve mečeve rešava veoma lako i vrlo retko kad razbijački. Ako gledamo ovu turneju po Južnoj Americi, Komesana je sedam puta bio favorit sa kvotom ispod 1,30 i over je došao u četiri slučaja, a dva puta je stao na marginu. Vredi probati zaista.

19:30 Pulčineli Almeida – Tirante 20,5+ 1,63 Soker

Još jedan Brazilac je na tapetu, a to je Pulčineli Almeida koji igra protiv Tirantea. Voleo bih da mi neko kaže ko sklapa rapored ovom nesretnom Tiaranteu. Naime, Tirente iz nedelje u nedelju putuje sa jednog kraja sveta na drugi. Igrao je Argentinac u Bogoti, pa je išao u Malagu iz koje je išao u Italiju da bi danas igrao u Brazilu i to na visokoj nadmorskoj visini. Na sve to podlogu je manjao sa veoma brzog betona na šljaku. Apsolutni nonsns i karta na koju mi svakako igramo.

Ova dvojica su nedavno igrali u sličnim uslovima u Santo DOmingu i videli smo dva taj brejka.

23:30 Meligeni Alveš – Kuzuhara 19,5+ 1,67 Soker

Meligeni Alveš je poslednji Brazilac koji nam je u planu. Važi za jednog teškog overaša, a to ćete sami videti u linku koji ćemo ostaviti ispod ove rečenice. Nije sposoban da odigra u kontinuitetu od početka do kraja ma ko mu bio protivnik. Zbog toga i ovaj Kuzhura bi mogao da mu napravi problem.

https://www.tennisexplorer.com/player/meligeni-rodrigues-alves/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje