nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Četvrtak 2. Septembar

Članak otvarati do 18:00.


Drugo kolo US Opena donosi duel između Gruzijca Nikoloza Basilašvilija i Amerikanca Maksima Kresija. Prema kladionicama, favorit za prolaz u narednu rundu je Basilašvili čija se pobeda plaća kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 38,5.

Realno gledano Basilašvili jeste bolji igrač i treba da bude favorit, ali postavlja se pitanje da li vredi igrati? Gruzijac spada u onu grupu igrača od kojih možete očekivati sve. Sposoban je da pobedi bilo koga, ali isto tako može i da izgubi od bilo koga. Vrlo nezahvalan za klađenje i mi njegovu pobedu uopšte nećemo ni razmatrati.

Mi smatramo da ovde treba probati sa gemovi, jer Basilašvili kroz svoju karijeru nikada nije važio za igrača koji ima kontinuitet. S obzirom da se igra na tri dobijena seta, šanse da on svoju igru drži na istom nivou u sva tri seta su veoma male.

Dobra stvar po naš  tip je to što je Kresi veoma dobar server. On će sigurno znati da iskoristi šanse koje će mu Basilašvili sigurno dati, a kada ih iskoristi ovaj će se dosta teško vratiti, jer Kresi ima razoran prvi servis. U prvom kolu protiv Karenja Buste Kresi je verovali, ili ne odservirao 44 as servisa. Imao je preko 80% osvojenih poena na prvi servis, i takvom defanzivcu dao samo 4 brejk lopte. To su fenomenalne brojke i pokazatelj koliko Kresi ume da bude nezgodan protivnik.

Ovo će biti meč sa malo ritma, jer Kresi teži da skrati poene. To bi moglo da prouzrukuje probleme kod Basilašvilija, jer Gruzijac ipak voli da prebacuje.

Sve je ovde moguće, ali igrati 1 na Basilašvilija je čist mazohizam, jer nikada sa njim niste na čisto. Slično kao juče sa Dimtirovim njegove partije ne pokrivaju ovako nisku kvotu.

Ne verujemo da bilo ko od ove dvojice može da dobije sa maksimalnih 3-0, a ako meč ode u 4+ setova onda vrlo verovatno dolazi i over. Naravno, i opcija 4+ setovi se može iskoristiti za neki dubl tiket.

Predlog za klađenje: Više od 38,5 gemova 1,75 (Soker)

6:7 3:6 5:7


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje