nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje- Petak 14. Maj

Članak otvarati do 17:30


Četvrtfinale WTA turnira u Rimu donosi duel između Poljakinje Ige Švjontek i Ukrajinke Eline Svitoline. Kladionice su iz nama nepoznatog razloga favorizovale Švojntek sa kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Nonsens ako nas pitate. Ne postoji apsolutno nijedan razlog da bi Švjontek bila danas favorit. Kladionice se i dalje vode činjenicom da je ona prošle sezone osvojila Rolan Garos, ali to je bilo pre godinu dana. Danas su okolnosti potpuno drugačije.

Ako uzmemo u obzir partije koje je pružila Švjontek, ni one nisu bile briljantne. U prvom kolu joj predaje Risk, u drugom kolu posle dosta muka dobija Medison Kiz koja je to trebala da dobije i koja se vratila posle duge pauze. U trećoj rundi mlada Poljakinja se mučila sa Krejčikovom koja je poznata pre svega po dubl konkurenciji. Jako jako skromno i ova kvota apsolutno nema pokriće.

Ruku na srce ni Svitolina ne briljira, ali ima dosta teži žreb i pronalazi put do pobede. Govorili smo u ranijim najavama da ona voli ovaj turnir i da ga je dva puta osvojila. Ovoj dami iz Ukrajne cvetaju ruže u poslednje vreme, jer se kao što znate verila. Zaista se vidi sreća i fokusiranost na terenu. Ove sezone Svitolina igra sasvim solidan tenis, a kada gubi gubi od teniserki koje su u tom trenutku u naletu i koje su top teniserke.

Švojntek nije u naletu i još uvek ne spada u top teniserke, tako da po nama ovu kvotu na pobedu Svitoline moramo iskoristiti.

Predlog za klađenje: Svitolina ne gubi sa tri i više gemova razlike 1,72

6:2 7:5

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje