petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Petak 30. April

Informacija do koje smo došli menja pogled na ovaj meč. Članak otvarati do 12:00


U okviru polufinala turnira u Minhenu snage će odmeriti Kulof/Kravic protiv Hanfmana/Kepfera. Prema kladionicama favoriti su Meklahn i Klasen sa kvotom 1,45, a verujte da ta kvota treba da bude još niža.

Glavni razlog za igranje na Kulofa i Kravica je to što Dominik Kepfer ima prijavljene kvalifikacije za masters u Madridu. Te kvalifikacije startuju u subotu i treba se pripremiti za njih. Uslovi u Madridu su baš specifični, jer se igra na nešto višoj nadmorskoj visini, a odskok lopte je prilično visok. Zaista je potrebna posebna priprema za tamošnje uslove i mišljenja smo da se Kepfer neće igrati tim.

Na sve to treba dodati činjenicu da je Kepfer juče imao jako jako težak meč protiv sunarodnika Štrufa u kojem je tražio čak i pomoć fizioterapeuta. Dakle, stanje nije idealno, a verujemo da je mislima u Madridu.

E sad, ovde postoji jedna začkoljica. Usled odustajanja mnogih igrača Kepfer je skočio visoko na listi alternativa. Konkretno, on je prvi sledeći igrač koji bi mogao da upadne u glavni žreb ukoliko bi neki od odigrača koji su već u glavnom žrebu odustao od turnira. Pomno smo pratili tviter i sve ostale društvene mreže, i za sada nije odustao niko. Na to svakako treba obratiti pažnju bukvalno do početka meča, jer mnogo menja stvari na tip.

No, ako ćemo realno čak i da upadne u glavni žreb zaista bi mu bio glup potez da ostane ovde do samog kraja u dublu, kada turnir u Madridu startuje 2. maja.

Kulof i Miec su ozbiljni dubl igrači i realno gledano trebalo bi ovo da dobiju bez većih problema, posebno ako Kepfer bude morao da ide u Madrid na kvalifikacije.

Predlog za klađenje: 2-0 2,20
Opcija za dubl tiket: Čista pobeda 1 1,45

walkover

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje