petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – poeni igrača (29. April)

Predlog na poene igrača za kojeg smatramo da ima izglednu šansu za prolaz


S. Curry (Warriors) 35.5+ pojedine 34.5+ postigao 37

Meč Minnesote i Golden State-a je prognoziran na oko 234 poena, i utakmica bi trebala biti najefikasnija na današnjem programu.

Nakon debakla na prošlom meču kada nisu mogli ništa da pogode protiv Dallasa, danas očekujemo pobedu Warriorsa uz dobru partiju Stephen Currya koji jedno vreme bio i u konverazaciji za MVP-a usled dobrih partija u aprilu.

Warriorsi danas igraju bez Kelly Oubre Jr. koji je bio odličan u poslednje vreme sa partijama 15+.

Razlog zašto igramo Currya i na ovako visokoj margini je loša odbrana Minnesote i izuzetna forma od 37.3 poena u aprilu.

Protiv Angelo Russella kada je bio u vrhuncu forme u dresu Netsa, Curry je postigao 34 i 35 poena. Curry je tada uzeo 20 i 26 šuteva, a sada je prosek šuteva takođe na izuzetno visokom nivou.

Curry će prevashodno imati na sebi Rubia kao defendera, ali Angelo dobija sve više minuta što nas raduje jer je definitivno lošiji igrač u defanzivi.


Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje