subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Petak 30. Jul

Članak otvarati do 12:00


Aktivan je ovaj petak za nas ove nedelje, ali sa razlogom. Parovi su sasvim korektni i vredni su opklade. Pored turnira na olimpijskim igrama meč koji nam je zapao za oko odigraće se u Kicbilu. Snage će odmeriti Španac Pedro Martinez i Nemac Danijel Altmajer.

Kladionice drže egal kvote, ali opet mi se ne slažemo sa tim. Smatramo da treba iskoristiti odličnu formu Pedra Martineza, i da ova kvota mora biti manja.

Pre neki dan tipovali smo kontra Altmajera kada je igrao protiv Đerea. Đere je sjajno krenuo, poveo sa 1-0, a onda se dogodio totalni kolaps. Nakon toga Altmajeru su baš lepo otvorio žreb, jer je igrao protiv Marka Ćekinata i Danijela Magera. Oba Italijana se ne mogu pohvaliti nekim formama, tako da je to Altmajer iskoristio. Ovako po rezultatima stiče se utisak da Nemac dere sve sa lakoćom, ali nije tako i to znaju oni koji prate mečeve. Mnogo je tu drame, dugih mečeva, no on pronalazi put do pobede.

Karta na koju mi igramo je umor. Ovo je čevrti turnir bez pauze koji Altmajer igra. Branušvajg, Hamburg, Umag i sada Kicbil. Sve to bez pauze i čini se da je vreme za poraz.

Pedro Martinez ove nedelje sjajno igra. Ostvario je dve veoma dobre pobede protiv Kovalika i Aguta, a posebno ističemo onu protiv Aguta. Trebao je to mlađi Španac da dobije sa 2-0, no ruka se stegla. Ipak, njegova reakcija nakon gubitka drugog seta je bila sjajna, jer je oduvao Aguta. Nakon toga usledila je rutinska pobeda protiv Kovalika i sada ima priliku za veliko finale.

Martinez je svežiji, realno bolji od Altmajera na šljaci i zaista vredi sa njegovom pobedom probati.

Predlog za klađenje: Pobeda Martineza 1,75

4:6 6:3 6:3

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje