utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Vesnina/Karacev – Stojanović/Đoković – Najava polufinala miks dubla

Dublovi i miks dublovi nisu tako česti na našoj listi klađenja, ali ovo je izuzetak, jer se radi o Olimpijskim igrama. Meč koji ćemo mi ispratiti odigraće Vesnina/Karaceov protiv Stojanović/Đoković.

Kladionice su blagu prednost dale srpskom timu, i to svakako mora da se iskoristi dok je ova kvota još na snazi?

Zašto Srbija? Odgovor je prost. Novak Đoković je u takvoj formi da igrači kada ga vide na terenu već ističu belu zastavu. Kada to dostignete onda ste uradili pola posla. Apsolutno je nebitno u kojoj konkurenciji igrate. Prosto pobedniki mentalitet je tu, i on je stvorio sliku o sebi kao da je nepobediv. To je ključ i dok je tako on će pobeđivati sve pred sobom.

Klasičan primer vam je i onaj turnir na Majorci koji je igrao Novak u dubl konkurenciji. Bez problema je stigao do finala, ali ga na kraju nije odigrao. Pobednički mentalitet koji on donosi sa sobom i ovog drugog čini bar za 20% boljim, jer kada igrate sa najboljim na svetu automatski i vi dajete svojih 120%.

Osim psihološkog asPekta treba dodati i igrački. Razlog za igranje srpske kombinacije je Novakov ritern. Da, u dublu to je jako bitno, a opšte je poznato da Đoković ima najbolji ritern na svetu.

Predlog za klađenje: Pobeda Stojanović/Đoković 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje