petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Sreda 18. Avgust

Članak otvarati do 19:00


Druga runda Mastersa u Sinsinatiju donosi duel između Italijana Janika Sinera i Amerikanca Džona Iznera. Ovde iz nekog razloga imamo 1,63 na pobedu Sinera, dok je margina postavljena na 23,5.

Zaista je teško shvatiti na osnovu čega je Siner ovde favorit. Jedino što njemu ide u korist, jeste ATP rank, ali valjda smo do sada shvatili da ATP rank ne igra ulogu u mečevima, barem ne na ovako visokom nivou tenisa.

Sve što je uradio Siner u poslednje vreme uradio je i Izner. Siner je osvojio titulu u Vašingtonu, Izner je osvojio titulu u Atlanti. Šta više, Izner je nakon toga igrao polufinale u Kanadi, što znači da je u boljem ritmu od Sinera.

Izner je imao težak meč protiv Norija, što je bilo za očekivati, ali kada se igraju taj brejkovi, i ti tesni setovi samo par igrača može da se nosi sa njim. Izner je mentalna gromada i to mu niko ne može osporiti.

Biće zanimljivo videti kako će se Siner snaći danas. Mlad je on teniser i realno gledano nema mnogo iskustva igranja ovakvih mečeva. Sigurno će faliti ritma i videćemo kako će igrati u ključnim poenima. Psihologija je veoma bitna kada igrate protiv Iznera, jer biće perioda u meču kada on servira kao u transu i vi tu ne možete ništa, a kada imate i najmanju šansu on odservira as i ubije vas u pojam. Prosto, mentalna čvrstina i strpljenje, to je ključ za igranje protiv njega.

Po nama i danas vredi probati sa overom, mada i pobeda Iznera nije tako loša opcija, jer ova kvota zaista ima value. Ipak, mi smo se opredilili za over, jer Izner je slab na riternu. Juče je slabo riternirao i danas bi to mogao biti slučaj, jer Siner ima odličan prvi servis.

Izner kroz istoriju u Sinsinatiju odigrao 30 mečeva i verovali, ili ne na 25 je viđen produžen set (taj brejk, ili 7-5). To su neverovatne cifre, a pošto je u ritmu i ide ga servis nema razloga da se ne okušamo i danas.

Predlog za klađenje: Više od 23,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Iznera 5:7 7:6 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje