Ekipe Ghazl El Mahallah i El-Entag El-Harby sastaće se ove srede, sa početkom od tačno 19 sati, a reč je o duelu 31. kola egipatske Premier League.

Ghazl El Mahallah se uoči današnjeg susreta nalazi na 14. poziciji sa 34 osvojena boda, dok iza sebe ima skor od 7 pobeda, 13 remija kao i 10 poraza.

El-Entag El-Harby, sa druge strane, ima 23 poena i zauzima poslednje, 18. mesto na tabeli. Na poslednjih 30 utakmica ostvario je 4 pobede, 11 remija i 15 poraza.

Međusobne utakmice: Ghazl El Mahallah – El-Entag El-Harby (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih okršaja, Ghazl El Mahallah i El-Entag El-Harby su u periodu od decembra 2009. do februara 2021. godine odigrali ukupno 9 utakmica, a za to vreme su uspeli da postignu svega 11 pogodaka. S obzirom na to da ni na jednom od navedenih devet susreta nismo videli više od dva gola svaki put je bio dobitan tip “0-2“ (1,65), dok su veoma česta pojava bili i tipovi “NG“ (1,85) i “1-2“ (1,95) – po 8 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.