petak, 14. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan neefikasan duel u Egiptu?

Ekipe Ghazl El Mahallah i El-Entag El-Harby sastaće se ove srede, sa početkom od tačno 19 sati, a reč je o duelu 31. kola egipatske Premier League.

Ghazl El Mahallah se uoči današnjeg susreta nalazi na 14. poziciji sa 34 osvojena boda, dok iza sebe ima skor od 7 pobeda, 13 remija kao i 10 poraza.

El-Entag El-Harby, sa druge strane, ima 23 poena i zauzima poslednje, 18. mesto na tabeli. Na poslednjih 30 utakmica ostvario je 4 pobede, 11 remija i 15 poraza.

Međusobne utakmice: Ghazl El Mahallah – El-Entag El-Harby (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih međusobnih okršaja, Ghazl El Mahallah i El-Entag El-Harby su u periodu od decembra 2009. do februara 2021. godine odigrali ukupno 9 utakmica, a za to vreme su uspeli da postignu svega 11 pogodaka. S obzirom na to da ni na jednom od navedenih devet susreta nismo videli više od dva gola svaki put je bio dobitan tip “0-2“ (1,65), dok su veoma česta pojava bili i tipovi “NG“ (1,85) i “1-2“ (1,95) – po 8 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Image by Keith Johnston from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje