subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 18. februar

Članak otvarati do 11:30


U solidnoj smo formi što se tenisa tiče pa idemo dalje. U okviru četvrtfinala čelendžera u italijanskoj Bieli snage će odmeriti domaći teniser Federiko Gaio i Rus Evgenij Donskoj. Prema kladionicama favorit je Gaio sa kvotom 1,75, a margina na gemove je postavljena na 22,5.

Mi se apsolutno slažemo sa ovakvom postavkom kvota, šta više mi ovde vidimo i value u ovoj kvoti na pobedu Gaia.

Federiko Gaio igra sjajan tenis u poslednje vreme. Ovi veoma brzi uslovi koji vladaju u Bieli mu savršeno pašu. On je u Bieli igrao i prethodne nedelje kada je takođe stigao do četvrtfinala, a na njegovom putu se isprečio Ukrajinac Ilija Marčenko, koji je kasninije osvojio titulu pobediviši ni manje ni više nego Endija Marija. Koliko je Marčenko u sjajnoj formi pokazuje i ova nedelja, jer se i ove nedelje nalazi među četvrtfinalistima. Dakle, poraz od Marčenka nije ništa strašno, a to pokazuju igre Gaia i ove nedelje. Italijan je pobedio Moriju i Davidovič Fokinu, a posebno ističemo pobedu nad Fokinom, jer je tu mladi Španac bio favorit sa kvotom 1,35. Tipski gledamo Španac mu apsolutno ne odgovara, ali Gaio je odigrao gotovo savršen meč.

Sa druge strane je Donskoj koji je pobedio Safvata i Lestenia. Ovaj Lesteni je jedan od sumnjivijih igrača na ovom nivou tenisa, jer tokovi njegovih mečeva su zaista čudni. Taj Francuz je pre tog meča Donskojem spasavao neke meč lopte i na jedvite jade slavio. Poraz od Donskoja je bio više nego očekivan. Safvat je u očajnoj formi tako da Donskoj ništa posebno nije uradio u prethodnih par dana.

Pored svega ovoga opet napominjemo da uvek, ali uvek treba dati priliku domaćim igračima. Evo samo ovde imamo tri Italijana u četvrtfinalu, što je više nego odlično i samo potvrđuje našu tezu.

Da rezimiramo, Gaio je u sjajnoj formi, i igra protiv igrača koji je pobede ostvario protiv igrača koji su očajnoj formi, pa je zbog toga maltene egal sa kvotama. Gaio je stvarno sjajan, igra u svojoj državi i mi mu moramo pružiti šansu.

Predlog za klađenje: Pobeda Gaia 1,76 – 0:2


Rezultat: 3:6 2:6 Pobeda Donskoja

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje