petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – Sreda 5. Maj

Moguća greška kladionice. Članak otvarati do 13:45


14:00 Aleksej Popirin – Janik Siner manje od 21,5 gemova 1,80

Druga runda Mastersa u Madridu donosi duel između Australijanca Alekseja Popirina i Italijana Janika Sinera. Italijan je apsolutni favorit sa kvotom 1,15, a margina za gemove je postavljena na 21,5.

Ako pogledamo kvotu na pobedu Sinera i marginu, očito je da postoji neka nelogičnost. Mi smatramo da je to greška kladionica koju treba iskoristiti.

Juče smo u našim free predlozima igrali na Štrufa protiv Popirina. Popirin je to dobio, ali Štruf je u tom drugom setu propustio sijaset šansi. Nemac je imao brejk prednosti, a nakon toga u još dva gema po dve vezane brejk lopte. Kada to nije iskoristio onda je normalno da bude kažnjen.

Danas Popirina čeka potpuno drugačija zverka. Mladi Siner igra sjajan tenis, a posebno oduševljava njegova smirenost iako je tako mlad. Italijan je narodski rečeno hladan kao špricer i danas samo neka samoubilačka partija može da ga košta pobede. Mi našu opkladu baziramo na jako lošem servisu Popirina i lošoj kretnji na šljaci. Ko zna bar nešto o osnovama tenisa može da primeti koliko se Popirin muči sa kretanjem.

Od početka sezone na šljaci Popirin je odigrao 10 mečeva i pazite sad ovu brojku, mladi Australijanac je protivnicima dao čak 87 prilika za brejk, što je previše čaš i za šljaku. Da stvar bude gora po njega, igrači protiv kojih je igrao mahom nisu bili ni u prvih 50. Sa takvim servisom on apsolutno nema šta da traži protiv iole boljeg tenisera, a Siner kako stvari stoje spada u sam vrh.

Servis mu je solidan, ali njegova kretnja tokom dugih poena je problem. Na šljaci nema lakih poena posle servis vinera, a on je izgleda navikao na to.

Siner je za klasu jači igrač i brejk po setu je sasvim realan scenario.

Predlog za klađenje: Manje od 21,5 gemova 1,80


Rezultat: Pobeda Popirina 6-7 2-6 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje