petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje- Subota 12. Jun

Članak otvarati do 17:15.


Polufinale čelendžera u Notingemu donosi duel između Rumuna Mariuša Kopila i Amerikanca Frensisa Tiafoa. Prema kladionicama favorit za prolaz u finale je Tiafo čija se pobeda plaća kvotom 1,50, dok je margina za gemove postavljena na 23,5.

U ovom delu sezone često ćemo nailaziti na nerazumne kvote. Na ATP turu ima mnogo igrača koji možda nisu najbolje rangirani na ATP listi, ali se odlično snalaze na travnatim terenima. To je deo sezone koji baš treba pratiti i gledati mečeve, pa na osnovu toga rasuđivati šta i kako. Zaista, ima sijaaset igrača koji možda jesu matori, ali su i te kako kadri da osvajaju bar ove manje turnire. Među te igrače svakako spada Kopil koji možda nije ni u prvih 200 na ATP listi, ali na travi igra odlično.

Rumun je morao da igra kvalifikacije, ali ih je prošao bez problema. Na putu ka polufinalu redom su padal Vard, Ramanatan, Džumhur, Ofner i Anderson. Posebno je bila impersivna pobeda nad Kevinom Andersonom koji spada u sam vrh svetskog tenisa. Kopil je izgubo samo jedan set i to od Džumhura. Jako dobro servira, igra na mreži gotovo savršena i nije slučajno tu.

Što se Tiafoa tiče možda jeste u polufinalu, ali daleko od toga da je blistao. Amerikanac je redom dobijao Haslera, Marčenka i Donskoja. Ako se izuzme meč protiv Haslera koji je dobio lako, ostala dva meča su bila na jednu loptu. Tiafo možda ima snažne udarce koji idu uz travu, ali taktika je problem. Jako se loše kreće, a ni servis mu nije radio kako treba. Verovali, ili ne on je u ova tri meča dao čak 17 brejk lopti, što je za travnate terene mnogo. Apsolutno ništa specijalno nije odigrao, i ovo favorizovanje kladionica je samo zbog ranka.

Postavlja se pitanje koju opciju izabrati, da li igrati over gemove, ili neku opciju kontra hendikepa na Kopila. Mi smo za opciju kontra hendikep gemovi, jer je Kopil zaista pokazao da ume da igra na travi, dok Tiafo nije ništa specijalno pokazao. Tiafo pruža mnogo šansi i sigurni smo da će Kopil bar imati šansu da se vrati ako eventualno loše krene.

Predlog za klađenje: Kopil ne gubi sa 3 i više gemova razlike 1,83

3:6 2:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje