ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Utorak 17. Avgust

Članak otvarati do 18:30.


Prva runda Mastersa u Sinsinatiju donosi duel između domaćeg Džona Iznera i Britanca Kamerona Norija. Kladionioce slično kao i mi vide ovde potpuno ujednačen meč, te su postavile egal kvota, dok je margina za gemove postavljena na 23,5.

Dobar posao su obavile kladionice. Izner na ovoj američkoj turneji oduvek igra dobar tenis. Gotovo sve titule koje je osvojio, osvojio je na domaćem tlu. Ove sezone je uzeo Atlantu, prethodne nedelje igrao polufinale u Kanadi i sigurno su mu ambicije velike i ovde.

U skladu sa svojim godinama Izner je počeo malo da redukuje i raspored, što mu se isplatilo svakako. Izgleda dobro na terenu, i pre svega izgleda zdravo. Posle sto godina Izner igra bez bandaže oko desnog kolena i to je ono što raduje.

Šta tek reći za Kamerona Norija, koji igra tenis života? Ovaj sjajni Britanac ove sezone igra kao u transu. U dosadašnjem delu sezone je odigrao čak četiri finala na ATP sceni. Prva tri je izgubio, ali onda je u Los Kabosu došao do prvenca koji će ga samo dodatno ojačati u avanturama koje slede. Neverovatna je njegova transformacija u igri, posebno na šljaci gde nije imao 10+ pobeda kroz karijeru. Ako bi postojala nagrada za igrača koji je najviše napredovao, onda bi je on trebao dobiti bez ikakve sumnje.

Što se analize tiče, nema ovde mnogo pametovanja. Kada igra Izner sve se svodi na servis. Ono što je nama zapalo za oko jesu njegovi rezultati ovde u Sinsinatiju. Nisu oni već duže vreme bajni, ali rezultati mečeva su nam zapali za oko.

Neverovatno zvuči, ali na 9 od poslednjih 11 mečeva Iznera u Sinsinatiju viđen je barem jedan taj brejk. Podloga je baš baš brza i biće teško vraćati njegove bombe. Ako pogledamo mečeve ove sezone na američkoj turneji, Izner je odigrao 10 mečeva i na 8 je viđen produžen set (7-5, ili 7-6). Medvedev ga je razbio u tom polufinalu, ali Medvedev je posebna vrsta igrača u koju Nnori barem za sada ne spada.

Zaista, kada ovako servira samo nekoliko igrača može u kontinuitetu da mu vraća servise, a Nori po nama ne spada u te. Ipak, isto tako ove brojke govore da je Izner očajan na riternu. Nori je levoruk teniser, što znači da će imati prednost na toj strani i da će bekend Iznera (dosta slabiji udarac) trpeti dosta.

Miriše na još jedan over, a ova margina je promašena barem za gem. Treba igrati što pre po nama

Predlog za klađenje: Više od 23,5 gemova 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Iznera 4:6 7:6 6:4

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje