ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Utorak 31. Avgust

Članak otvarati do 17:00


Meč koji nam je danas zapao za oko odigraće Rus Karen Hačanov i Južnoafrikanac Lojd Haris. Situaacija je takva da je Hačanov postavljen za favorita sa kvotom 1,50, a da je margina za gemove postavljena na 37,5.

Pa nismo baš sigurni da su kladionice postavile kvote kako treba. Po ko zna koji put se vode ATP rankom, a mi kao pokvarena ploča ponavljamo da to nema apsolutno nikakvog uticaja na ishod meča.

Hačanov generalno gledano ima lošu sezonu. Ovo je trebalo da bude sezona u kojoj će on napraviti iskorak, a desilo se suprotno. Stvar su popravili Vimbldon gde je igrao četvrtfinale i medalja na OI u Tokiju, ali OI i nije toliko bitan turnir da budemo realni.

Ako gledamo mečeve Hačanova na grend slemovima često viđamo drame. On nije sposoban da drži koncetraciju na viskom nivou tokom celog meča i dešavaju mu se padovi u igri. Od 2020. godine pa na ovamo Hačanov je odigrao 20 mečeva na grend slemovima i čak 12 je otišlo u 4+ setova. Ovako brzi tereni kao što su na US Openu ne praštaju padove u igri, jer svaki brejk skoro pa donosi set.

Lojd Haris ima u svojoj igri sve što mu je potrebno da bi parirao Hačanovu. Tu je pre svega servis koji je možda i najjače oružje. Verujemo da će biti pametan i da će bombardovati bekend Hačanova koji je dosta slabiji udarac.

I on slično kao i Hačanov igra promenljivo. Čas je dobar, čas ne, ali ovo je grend slem i svi su motivisani da odu što dalje.

U nekim razmenama Lojd je možda i bolji, jer mu je bekend bolji, a može se reći i kretanje.

Ovih 1,50 Hačanov sa svojim igrama nikako ne može da pokrije. Iz tog razloga verujemo da bi ovde moglo biti drame. Verujemo da meč ide u četiri seta, a ako to bude scenario oda i ceo meč ide u over.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: 4:6 6:1 6:4 3:6 2:6

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje