petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

US Open Dan 2: Potencijalne mine

Čini se da je ova rubrika pun pogodak kada se igraju ovako jaki turnir, i kada je na početku gomila parova. Jučerašnji parovi koje smo izabrali su bili baš dobri. Svi autsajderi su otkinuli barem set, i kroz neke overe, ili hendikep opcije moglo se zaraditi. Za danas smo izdvojili još nekoliko mečeva na koje vam skrećemo pažnju.

17:00 Mekenzi Mekdonald – David Gofan

Ovde imamo Mekdonalda sa 1,35 protiv Gofana koji je bez ikakve sumnje top 10 igrač, ali je u velikom padu forme. Postalja se pitanje da li vredi igirati na Mekdonalda, igrača koji nema tako mnogo iskustva. Gofan je kralj drame na grend slemovima. Ne mogu se izbrojati mečevi na grend slemovima koji su otišli u pet setova. Da, Mekdonald je možda u formi, ali ovo Gofan može da dobije bez problema. Da dodamo još, Gofan je u protekle četiri sezone svaki put igrao četvrto kolo na US Openu.


20:00 Marko Ćekinato – Zakari Švajda

Ovde su kladionice izašle sa 1,35 na pobedu Italijana. Kladionice očigledno ne veruju mladom Švajdi koji je 2002. godište i koji je dobio WC od orgazniatora turnira. Ipak, verujemo da i te kako ima motiva da tu pozivnicu i opradva.

E sad, ovde se najviše sumnja u Ćekinata. Italijan kroz karijeru ima 27/56 na betonu. U poslednje tri godine je skupio samo 7 pobeda na betonu uz 20 poraza. Do sada je igrao četiri puta glavni žreb US Opena i nijednom nije prošao prvo kolo. Zapitajte se da li je vredno igrati na 1,35.


20:30 Sebastijan Korda – Nikoloz Basilašvili

Kladionice vrednuju pobedu Korde kvotom 1,40, i to je sasvim ok, ali sa druge strane je Basilašvili. Da, Gruzijac je prava enigma i vrlo težak za prognozirati. Ipak, ovo je grend slem i za očekivati je da će biti motivisan. U takvim okolnostima kada mu se igra tenis ovih 1,40 nema nikakav value, šta više isplati se igrati i na Baslašvilija. Ovo je meč koji se mora pratiti u lajvu i na osnovu govora tela Basilašvilija odigrati nešto.


22:00 Tenis Sandgren – Ilja Ivaška

I poslednji meč sa večeras koji nam je sumnjiv odigraće Sandgrend i Ilja Ivaška. Ovde imamo 1,25 na Ivašku, što je smešno. Belorus dolazi u Njujork sa titulom iz Vinston Salema. To mu je prva titula u karijeri i tamo je došlo do velikog fizičkog i emotivnog pražnjenja. Danas igra protiv domaćeg tenisera koji može biti nezgodan, a potpisujemo da ovih 1,25 nisu realni.


Napomomena:

Istaknuti mečevi ne znače da će autsajderi pobediti. Ovo su mečevi za koje smatramo da mogu bez problema otići u kontra smeru, jer su kvote postavljene pogrešno. Na vama je da prosudite da li je vredno igranja, ili ne.


[PREMIUM] Tenis – Predlog za klađenje – Utorak 31. Avgust

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje