četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tim će danas biti bez dva najbolja strelca i još 5 igrača

Tim će danas biti bez svoja dva najbolja strelca, a faliće još pet igrača, drugi tim kompletan i u boljoj formi. Predložena kvota je 1,60, a meč možete preuzeti do okvirno 21 sat.

Pozicija na tabeli domaćina: Aktuelni šampion Lil trenutno je daleko od forme i igara iz prošle šampionske sezone, odlazak trenera i nekih igrača ostavio je traga pa je tim sada na 10.mestu sa 9 pobeda, 8 remija i 7 poraza uz gol razliku 32:35.

Skor na domaćem terenu: Ove sezone imaju skor 5 pobeda, 4 remija i 2 poraza uz gol razliku 15:16.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Promenljiva forma, 2 pobede, 1 remi i 2 poraza (jedan ubedljiv od PSŽ-a)

Izostanci: Zeki Celik (20/0/0 odbrana)


Pozicija na tabeli gosta: Mec je klub koji godinama igra između prve i druge lige, ali uz konstantu da uvek ima sjajne mlade igrače uglavnom iz Afrike zbog svoje akademije u Senegalu, tako je i sada, ali igre u ligi nisu na nivou i mogu ih dovesti do odlaska u niži rang takmičenja. Nalaze se na predposlednjem 19.mestu sa skorom 4 pobede, 8 remija i 12 poraza uz gol razliku 25:45.

Skor na gostujućem terenu: Na gostujućem terenu imaju solidan skor od 3 pobede, 4 remija i 5 poraza i gol razliku 10:20.

Forma u poslednjih 5 mečeva: Ne tako sjajna forma, tri poraza, jedan remi i pobeda nad Remsom pre četiri kola.

Izostanci: Najpre ćemo napomenuti prva dva strelca tima, to su napadač N. de Préville (15/4/1) i defanzivac F. Centonze (17/4/1), uz njih dvojicu faliće i veznjak K. N’Doram (9/0/0), defanzivac Udol (12/0/1), kao i pojačanje u zimskom prelaznom roku Kana- Biyuk (4/0/0) i Cabit (0/0/0), a nema ni drugog golmana D. Oberhauser (0/0)

Najbolji asistent tima u prvom delu sezonu Lamine Gueye (14/0/4) napustio je klubu zimskom prelaznom roku.


Mišljenje urednika: Iako ekipa Lila ne igra ni blizu kao prošle sezone i dalje je to tima koji ima gro igrača iz te šampionske sezone, danas će Mec doći jako oslabljen, bez dosta važnih igrača i mi smatramo da je ovo idealna prilika da domaći tim dođe do sva tri boda, pobeda Lila plaća se kvotom 1,60.

0:0


Image by Christine JAMIN from Pixabay

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje