sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tim je konačno kompletan danas!

Jedan tim će danas po prvi put odigrati meč u kompletnom sastavu od početka sezone, a do sada su imali puno problema sa izostancima igrača. Meč okvirno možete preuzeti do 17 časova, a predložena kvota je okvirno 1,90.

Radi se o utakmici Katarske Super lige, a od 17.časova, očekuje nas derbi susret između Al Arabia i Al Sadd-a, meč se igra u okviru 10.kola

Ekipa Al Arabia igra jako dobro na otvaranju nove sezone i nalazi se na 1.mestu, zabeležili su 7 pobeda, 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 17:8. Na svom stadionu do sada su ostvarili učinak 3-0-1 (6:4). Ono što je najbitniji podatak jeste činjenica da su poraženi od Al Duhaila, najvećeg kluba u Kataru uz današnjeg rivala Al Sadd sa 0:3.

Ekipa Al Sadd-a je poznata i kao ,,katarska reprezentacija u malom“ jer više od pola ove selekcije igra upravo u najvećem katarskom klubu, koji je sezonu počeo jako loše, nalaze se na 8.mestu sa skorom 3 pobede, 1 remi i 4 poraza uz gol razliku 14:15. Upravo je izostanak najboljih igrača iz tima uslovio slabiji niz rezultat jer su svi dobili produženi odmor zbog učešća na Svetskom prvenstvu, dok su neki igrali i na nedavno završenom Golfskom kupu, ali je danas situacija mnogo drugačija, pa će trener gosta moći da računa na sve igrače, koji su uz internacionalce poput Andre Ayewa, Santia Cazorlu, Bounedjaha, Giljermea, zaista najmoćniji tim u zemlji što se očekuje i da počnu da pokazuju.

Izabrani igrači za ovaj meč sa sajta Al Sadd-a

Oni su slavili na 15 od prethodnih 16 međusobnih duela sa Al Arabijem, a samo jednom je bilo nerešeno.

Mišljenje urednika: Kada se pogleda tabela gotovo izvesno je da bi favorit mogao da bude i domaćin, ali kada se zna da je gost do sada ligu igrao sa kombinovanim timom i da će konačno biti u veoma kompletnom sastavu, može se reći da je danas bliže osvajanju sva tri boda, svakako da nećemo podceniti ni rezultat Al Arabija, pa je po nama idealan predlog danas X2&GG po kvoti 1,88.

0:2

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje