petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tri bejzbol predloga iz MLB (petak 12.maj)

Predlozi za koje smatram da imaju velike šanse za prolaz! Otvarati do 01h!


Baltimore Orioles – Pitsburgh Pirates 8,5+ 1,78 maxbet

6:3

Baltimore nije u najboljoj udaračkoj formi, a za to su zaslužni jako teški mečevi protiv Tampe i Atlante, koji imaju najbolji tim+najbolje startere u ligi. Oviedo je u očajnoj formi (primio 6+poena u poslednja 3 starta), te će Baltimore imati veliku šansu da se vrati na dobar udarački kolosek.

Pitsburg doživljava realnost u poslednjih 10 utakmica, gde su samo jedan meč pobedili. Čista sreća na otvaranju sezone i dobar raspored, uz dobro raspoloženje celog tima dovelo je do dobrih rezultata. Mc Cutchman se vratio u lajnap Pirata, i odmah je dokazao da je najbolji na palici. Bradish nije vrhunski bacač i brojke u poslednje 3 utakmice su 3+ primljena poena. Tako da verujem da slično mogu i gosti uraditi.

Sve ovo navedeno je dovoljno za dosta iznad ove granice.

Minnesota Twins – Chicago Cubs 1 1,65

2:6

Ono što me je navelo ovde da igram na Twinse su par razloga. Prvi je sigurno Gray koji baca izvanrednu sezonu, ali je u prošlom startu doživeo nesrećan poraz, kad je njegova odbrana pravila neverovatne gluposti. Gray je u bivšem klubu, Redsima protiv Cubsa imao rekord 7-1, a poslednji poraz je doživeo 2020.

Twinsi su posle Tampe najbolji domaćin Američke lige, a Cubsi van svog stadiona daju jedva 3 poena. Smyly će biti protivnik Twinsa, koji u gostima daleko gore baca nego na svom stadionu, pa se i ovo poklapa sa svim činjenicama.

Colorado Rockies – Phila Phillies 11,5+ 1,95

Ovde igramo martingale jer smo prošli meč na Filu omašili. Ali generalno ako pogledamo bacački duo i formu obe ekipe svejedno bi igrao over i na ovako visoku granicu.

Gomber jednostavno ne zna da baca na domaćem terenu (5 i 9 primljena poena), dok Walker ima očajnu sezonu sa ERA skoro 6. Ako dodamo da su Rockisi u strašnoj udaračkoj formi, a da je Fila kompletira tim sa povratkom Harpera, sve navodi da posle očajnih 1:0 u prošlom meču sad mora biti drugačiji scenario.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u dodatne produžetke. u MLB ne postoji nerešen rezultat, a utakmica se igra dok ne bude pobednika. Svaka kladionica računa poene u dodatnim produžecima. Npr. ako ste igrali 8,5+ a rezultat je 4:4 nakon 9 izmena, možete slobodno da zaokružite meč jer mora pasti bar jedan poen do kraja, da bi neko pobedio.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje